Çocuk Hastalıkları furkan efemin amelıyattan cıkmıs fotografı...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sxuxrmelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
362
3
96
Diğer
hani size bahsedıyordumya yavrum aclıktan ınsanın gozlerıne caresızce bakıyodu dıye,ıste yavrumun amelıyattan cıktıktan snr ac ac bekleyısı,Allah kımseye yasatmasın en ufak acılarını bıle,bu resme her bakısımda ıcım gıdıyo.9 yerınden delmısler yavrumu damar bulamayınca en son kafasından takmıslar...

Eklentiler

• $Resmım016.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 149

AHHH KIYAMAM BEN ONNAAA YAVRUM BENİMMM insanın içi acıyor gerçekten ama hepsi onun iyliği içindir şimdi toplamıştır annesi o daha toparlayacaktırda üzme kendini allah dermensız dert vermesin inşallah ....

ah yavrum benim allah acil şifasını versin içim acıdı sen ne oldun kimbilir rabbim kaldıramayacağı yükü kuluna vermezmiş inşallah hayatı boyunca birdaha hastalık yaşamaz geçmiş olsun

canımın içi Allah şifasını verdi çok şükür bu yaşadığı son zorluk olsun....gülen yüzü hiç solmasın kuzum benim

ayy canım benim büyük geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin meleğine biran önce iyileşir inşallah

Oyyy Allah bağışlasın kıyamam ben ona Sağlıkla büyüsün inşallah geçmiş olsun

çok geçmiş olsun.yaşadığınız en büyük dert bu olsun başka sıkıntınız olmasın inşallah.

ay canım benım yaaaa
kurban olurum ben onun o bakısınaaaaaaa
allahım sızlere bagıslasın ınsaallah arkadasım
cok cok gecmıs olsun
rabbım hıcbır anneyı evlat acısıyla sınamasın ınsaallahhhhhhhhhhhh

canım benim geçmiş olsun bitanemm allahım bu mahsum yavrularımızı korusun yaa dermansız dert vermesin inşallah bundan sonra çok sağlıklı bir erkek olur annesi üzülme artık herşey geçti.

ah kıyamam yaa gözlerim doldu nasıl belli yarabbim canının yandığı....
melek o melek...
nesi vardı tatlım?
şimdi iyi ama dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…