• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları funnababy uyku seti-- e.bebek sitesi

gokceb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
323
2
96
41
Eskişehir
kızlar funna baby uyku seti kullanan var mı? çok hoşuma gitti görünümü ama bilemedim nası olur....
bir de en ucuz fiyat e-bebek diye bir sitede ordan hiç alışveriş edeniniz var mı

benim ikiz kızlarım var tüm oda tekstillerini funnababy den aldım ama e-bebekten değil. e-bebek piyasanın biraz üstünde satıyor.uyku seti çok güzel dokusu çok iyi kaliteli...ben ayrıca farklı renkte nevresim takımlarıda aldım.. lambaları, abajurları, perdeleride takım ve harika bir odaları oldu...herkes çok beğeniyor..kesinlikle tavsiye ederim..

ben de devamı oldugu için tercih edicem ama oldukça pahalı, yani 700 liraya falan gelecek sanırım halı uyku seti abajur lamba perde... ama yine de alıcam parca parca. sen nereden almıstın??

ben İstanbulda Kadir Has alılveriş merkezinden aldım canım...lambaları orda yoktu onları e-bebekten aldım....sadece halısı gereksiz pahalı geldi.kendim daha uygun ve daha güzelini buldum aldım..gerçekten biraz pahalı bide ben 2 tane aldım hep...ama odaları tam istediğim gibi oldu...seninde gönlünce olur inşallah...bu arada ben yatak odamada 2 tane küçük sallanan beşik takımıda aldım. tekstillerini yıkadım kaç kere hiç birşey olmadı...yani güvenle alabilirsin...

ben ebebekten düzenli alışveriş yapıyorum net üzerinden 1 gün sonra ulaştırıyorlar ayrıca güvenilir tavsiye ederim net üzerinden alacaksanız.. funnababy nin pike takımını aldım oğluma evet çok kaliteli ama pikesi bildiğimiz petek pike yani ban resminden daha farklı düşünmüştüm elime ulaşınca çok düz geldi ve 60 liraya almıştım 4 ay önce ama memnununm tabi çok kaliteli 4 çocuk götürür tüylenme sarkma solma olmaz.. sadece biraz daha araştırsaydım dedim..gezebilme şansın varsa görerek almanı tavsiye ederim.

internetten almadım sonra fikrim değşti, gidip bir dükkandna aldım, gerci sanki biraz daha pahalıya geldi ama öbür türlü de içim rahat etmeyecekti:) insallah güzel günlerde kullanır bebişlerimiz

bizimde odamızıdaki herşey in my car modeli funnababy, yıkıyorum çekme solma vs olmuyor iyiki almışım evet pahalı ama yıllarca kullanacağız, başka markalarda da abajur halı perde vs yok o nedenle tercih etmiştim....e bebekten güvenle alışveriş yapılabilir ben bu setleri değil ama başka bi sürü şey aldım ...problem olmadı

ben de kızım için funnababy farm modelinden uyku seti, pike takımı, abajur, havlu, alt değiştirme seti vs aldım. halısını da alıcam. eğer izmirde iseniz hello babyde en ucuz fiyatı bulabilirsiniz. kemeraltında barış bebe'den almıştım ben.

Back