Bebek İkinci El Funnababy Beşik Uyku Seti (SIFIR) + İhtiyaç fazlası Mustela Ürünleri

Son fiyatlar asagidadir... Lutfen orda burada su kadar diye mesaj atmayin. Urun miktarlarina iyi bakin. Alacak olan ciddi alicilarin mesaj yazmasini rica ederim... Fiyatlarim gayet uygun..
MUSTELA BEZ BÖLGESİ TEMİZLEME MENDİLİ (70 lik) -> 20TL
MUSTELA PİŞİK KREMİ - BEBEĞİNİZ İÇİN EN İYİSİ - 100ml -> 30TL
MUSTELA YENİDOĞAN SAÇ VE VÜCUT ŞAMPUANI 500mll -> 25TL

21 tl dediginiz pisik kremi 50ml lik tup belirttiginiz internet sitesinde. Bendeki 100ml tam iki kati. Lutfen karsilastirma yaparken dikkatli yapin ne kendinizin nede benim zamanimi calmayin gereksiz yazismalar ile. Tesekkurler

bakın siz tam görememişsiniz benimle iddalaşmayın lütfen konuyu siz uzatıyorsunuz ki siz fiyat uygun diyorsunuz bende uygun dediğiniz bu fiyatmı dedim sizde iddalaşdınız benimle ''dediğiniz fiyat nerdeyse bana gönderin ''dediniz gönderdim bide yalan söylüyormusum gibi bana iyi karşılastırın zamanımı calmayın diyorsunuz asas siz calıyorsunuz benim zamanımı ben sizin bu söylediğiniz sözlerin altında kalamam ben yalancı değilim linkleri anlaşılan siz iyi okumamışınız iyi bakın tekrar gönderiyorum benim sizin istediğiniz fiyat ilgilendirmiyor beni ilgilendiren sizin beni burada halen yalancı konumuna sokmanız imalı sözleriniz onun için tekrar bakın da 100 ml değil görün ve 50 ml dediğiniz yanında hediye hanfendi....Mustela Vitamin Barrier Krem-2 rn Almna 50ml DermoCleansing Veya Hydra Bebe Hediye Hepsikampanyada.com

siteye girince ambalaj yerine tıklayın ve 100 ml e basın ki bu pişik kremi zaten hep 100 ml olarak var biri normal biri pompalı fark sadece bu

Guncel fiyatlardır...
MUSTELA BEZ BÖLGESİ TEMİZLEME MENDİLİ (70 lik) -> 20TL
MUSTELA PİŞİK KREMİ - BEBEĞİNİZ İÇİN EN İYİSİ - 100ml -> 25TL
MUSTELA YENİDOĞAN SAÇ VE VÜCUT ŞAMPUANI 500mll -> 25TL

Kimse kimseyi yalancilikla suclamiyor. İnternet ortaminda her fiyatı bulmak mümkün. Pisik kreminin 50ml side var. Bende mevcut. İsteyen hepsi kampanyadan alir. Hala en uygun fiyat benimkiler. Tesekkurler

halen iddalaşiyorsunuz bende uygun diye neyse anladım ben sizi daha fazla bu diskusionu sizinle yürütmicem ...ben size nerede uygun olduklarını sundum sizin isteyiniz üzere ama siz halen benimle iddalaşiyorsunuz..internet ortamında evet herşey var isteyen istediği yerden de alır.... ama ozaman size cvb yazanlara nerde, nasıl ,çok ilginc,bana bulun ben size rezive edecem falan filan lderseniz, önünüzede sunulursa bence ozaman laf yetişdireceğinize kabul edin.... daha fiyatları bile nasıl yapacağınıza karar verememişsiniz bir iniyor bir cikıyor :)))))

evet insanlar sayenizde okumak zorunda kalıyorlar ...kime ne verirseniz verin beni hic mi hic ilgilendirmiyor ben sizin isteklerinizi yerine getirdim diye beni yalancılıkla sucladınız ben onun peşindeyim ....site istediniz verdim yok yanlışınız var dediniz yine gönderdim yine inanmadınız ben nediyeyim daha size tutarsız haraketler ben ucuza verin diye ugurasmıyorum burda ...sözünüzün eriği olun ltf...sevgiler :)))

iyi günler uyku setinde fiyatınız sonmu izmirden elden nasıl alabiliriz kolay gelsin şimdiden teşekkürler =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…