- 5 Eylül 2012
- 8
- 0
-
- Konu Sahibi Kaan_Bebek
mustela şampuanın üretim ve son kullanma tarihini yazabilirmisiniz? ben alabilirim
Merhaba sizin 33 tl olarak bahsettiginiz mustela urunu 300ml. Bu urun 500ml. Aynı miktarlı ürün fiyatları ile karsılastırın lütfen. Tesekkurler
Merhaba, mutlaka bir fark vardir. Miktari, cinsi vs...(null)
Yeni fiyatlar asagidadir
MUSTELA BEZ BÖLGESİ TEMİZLEME MENDİLİ (70 lik) -> 20TL
MUSTELA PİŞİK KREMİ - BEBEĞİNİZ İÇİN EN İYİSİ - 100ml -> 20TL
MUSTELA YENİDOĞAN SAÇ VE VÜCUT ŞAMPUANI 500ml -> 25TL
Elimdekiler bunlar. Eger baska mustela urunu istiyorsaniz uygun fiyata temin edebilirim. Tesekkurler
Merhaba, mutlaka bir fark vardir. Miktari, cinsi vs...
Jokerlerde 45 tl. Bence eczanede 33 tl yenidogan 500ml olmasi imkansiz. Bu urunden yuzlerce satan jokerde 45 tl olacak ama haftada bir iki adet satan eczanelerde 33 tl olacak. Bana inandirici gelmiyor. Eger internetten bana ayni urunu 33 tl oldugu (stokta olan) bir link atarsaniz tum urunlerin fiyatini revize edecegim. Tesekkurler
Mustela | Mustela Dermo Cleansing 500 ml Sa ve Vcut ampuan | 35,60 TL burada 35 tl Hepsikampanyada.com burada ise 33 tl hatta doğumdan itibarende yazıyor.... bakın yanlış anlamayın beni ama şimdi bişey dediğsem sizde isbat istediğiniz için size bu linkleri gönderdim ama lütfen kırılmayın tamam :)))
Yeni fiyatlar asagidadir
MUSTELA BEZ BÖLGESİ TEMİZLEME MENDİLİ (70 lik) -> 20TL
MUSTELA PİŞİK KREMİ - BEBEĞİNİZ İÇİN EN İYİSİ - 100ml -> 20TL
MUSTELA YENİDOĞAN SAÇ VE VÜCUT ŞAMPUANI 500ml -> 25TL
Elimdekiler bunlar. Eger baska mustela urunu istiyorsaniz uygun fiyata temin edebilirim. Tesekkurler
(null)
(null)
(null)