Bebek İkinci El Funnababy Beşik Uyku Seti (SIFIR) + İhtiyaç fazlası Mustela Ürünleri

Kaan_Bebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
8
0
Joker den 180 TL aldığımız fakat hiç kullanmadığımız Beşik seti satılıktır. Bizim oğlan beşikte yatmayı sevmediğinden hiç kullanılmamıştır. cibinliği mevcuttur. Cibinlik takma aparatı hariçtir.
Özellikler
40*90 cm ölçülerindeki beşiklere uyumlu olarak üretilen bu beşik setleri ile beşik setinize yedek tekstil setini alabilirsiniz.

Set içeriği:
1 adet iç yatak
1 adet beşik yan koruma
1 adet battaniye
1 adet yastık
1 adet çarşaf
1 adet cibinlik

fiyatı 120 TL

ve ihtiyaç fazlası aşağıdaki ürünleri ihtiyacı olanlara uygun fiyata vereceğim :

MUSTELA BEZ BÖLGESİ TEMİZLEME MENDİLİ (70 lik) -> 25TL
MUSTELA PİŞİK KREMİ - BEBEĞİNİZ İÇİN EN İYİSİ - 100ml -> 25TL
MUSTELA YENİDOĞAN SAÇ VE VÜCUT ŞAMPUANI 500ml -> 35TL

mustela şampuanın üretim ve son kullanma tarihini yazabilirmisiniz? ben alabilirim

mustela şampuanın üretim ve son kullanma tarihini yazabilirmisiniz? ben alabilirim

Merhaba,

Yeni aldım eski ürün değil merak etmeyin. Son kullanma tarihi 11-2013
İzmirdeyseniz elden teslim edebilirim. Değilsenin kargo yolu ile gönderebilirim.
bilginize
iyi günler

Merhaba sizin 33 tl olarak bahsettiginiz mustela urunu 300ml. Bu urun 500ml. Aynı miktarlı ürün fiyatları ile karsılastırın lütfen. Tesekkurler

Merhaba sizin 33 tl olarak bahsettiginiz mustela urunu 300ml. Bu urun 500ml. Aynı miktarlı ürün fiyatları ile karsılastırın lütfen. Tesekkurler

500 ml olandan bahsediyorum burda ezanede bile 32 tl mustela şampuanı 500 ml neyse sizi satışınızdan engellemek istemem ama demek istediğim fiyatlar böle yani uygun dediğiniz icin dedim iyi satışlar..

İlginc cunku burada jokerde 45 tl. Eczanelerde ise daha pahalı. Bu urunun normal sampuan olanida var bu yenidogan lar icin. Mutlaka bir fark vardır. Eczane degilde bana internetten 33 tl oldugunu gosterir bir link atarsaniz size 25 tl ye verecegim tesekkurler

Merhaba, mutlaka bir fark vardir. Miktari, cinsi vs...
Jokerlerde 45 tl. Bence eczanede 33 tl yenidogan 500ml olmasi imkansiz. Bu urunden yuzlerce satan jokerde 45 tl olacak ama haftada bir iki adet satan eczanelerde 33 tl olacak. Bana inandirici gelmiyor. Eger internetten bana ayni urunu 33 tl oldugu (stokta olan) bir link atarsaniz tum urunlerin fiyatini revize edecegim. Tesekkurler

Merhaba, mutlaka bir fark vardir. Miktari, cinsi vs...
Jokerlerde 45 tl. Bence eczanede 33 tl yenidogan 500ml olmasi imkansiz. Bu urunden yuzlerce satan jokerde 45 tl olacak ama haftada bir iki adet satan eczanelerde 33 tl olacak. Bana inandirici gelmiyor. Eger internetten bana ayni urunu 33 tl oldugu (stokta olan) bir link atarsaniz tum urunlerin fiyatini revize edecegim. Tesekkurler

Yeni fiyatlar asagidadir
MUSTELA BEZ BÖLGESİ TEMİZLEME MENDİLİ (70 lik) -> 20TL
MUSTELA PİŞİK KREMİ - BEBEĞİNİZ İÇİN EN İYİSİ - 100ml -> 20TL
MUSTELA YENİDOĞAN SAÇ VE VÜCUT ŞAMPUANI 500ml -> 25TL

Elimdekiler bunlar. Eger baska mustela urunu istiyorsaniz uygun fiyata temin edebilirim. Tesekkurler

ihtiyac fazlası diyorsunuz simdide uygun temin edebiliyorum diyorsunuz gercekden gülenc bir durum şuna kısaca satış yapıyorum desenize...:)))))

Mustela | Mustela Dermo Cleansing 500 ml Sa ve Vcut ampuan | 35,60 TL burada 35 tl Hepsikampanyada.com burada ise 33 tl hatta doğumdan itibarende yazıyor.... bakın yanlış anlamayın beni ama şimdi bişey dediğsem sizde isbat istediğiniz için size bu linkleri gönderdim ama lütfen kırılmayın tamam :)))

mendiller de hepsikampanyada 21 tl pişik kremi 22.33 tl hatta havale ödemelerde dahada uygun oluyor ve hediyeleride var yanında

Yok malesef devamli satis olmayacak yarin yurtdisina gidiyorum 2 günlügune oradan ihtiyaci olana uygun alirim diyecektim ama elimdekiler haricinde birsey vermeyecegim ileride yine ihtiyac fazlam cikarda buradan duyururum. Yeni fiyatlar gecerlidir. Talep eden buradan mesajini iletebilir tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…