HayırGerçek adın yerine göbek adını mi kullaniyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayırGerçek adın yerine göbek adını mi kullaniyorsun?
Kimlikte de olsa işte
Aslında doktor hatırlattı hep bize de. Hadi göbek adını düşün öyle kes demişti yoksa bizim de aklımız hiç gelmezdi :) s şuGerçekten bu konuda sıfır bilgim vardı, benim kızın bu durumda göbek adı yok![]()
Tek başına fulya gayet iyiİşte ben de öyle şey gibi biri değiliim, korkuyorum bu yüzden. Aklımada başka isim yok
Beğendiğim Fulyanaz bunu yazdırmak istiyorumBen anlamadım beğenmiyorsanız kimlikte de yoksa sıkıntı ne anlamadım ben hala?
Çok kötüBöyle birleşik olacak
Fulyanazı hangi ebe koydu merak ettim? Yaş kaç? Yani bir insanın ismi çok kötü olmalı ki Fulyanazı seçsin :)Beğendiğim Fulyanaz bunu yazdırmak istiyorum
Eğer degistirmek istiyorsanız başka isim düşünün dava açacaksınız ama ismim gulunc vs diye.Beğendiğim Fulyanaz bunu yazdırmak istiyorum
Ben 14 yaşındayım, Fulyanazı annem koymak istemiş. Sonra vazgeçmişler.Fulyanazı hangi ebe koydu merak ettim? Yaş kaç? Yani bir insanın ismi çok kötü olmalı ki Fulyanazı seçsin :)
Şimdi anlaşıldı. Kuzum yaşın küçük, ondan sana harika geliyor bu isim.Ben 14 yaşındayım, Fulyanazı annem koymak istemiş. Sonra vazgeçmişler.
Ama göbek adı o olmuyor ki. Göbek adı demek sen doğarken kordonu kesen kişinin aklından geçirip söylediği isim. Sizin anneniz aklından geçirmiş. 14 yaşta Fulyanaz şok. 50 falan sandım. Fulya olsa güzel ama sorun sonundaki nazBen 14 yaşındayım, Fulyanazı annem koymak istemiş. Sonra vazgeçmişler.
Ama göbek adı o olmuyor ki. Göbek adı demek sen doğarken kordonu kesen kişinin aklından geçirip söylediği isim. Sizin anneniz aklından geçirmiş. 14 yaşta Fulyanaz şok. 50 falan sandım. Fulya olsa güzel ama sorun sonundaki na
Bebişim diye mi yaniŞimdi anlaşıldı. Kuzum yaşın küçük, ondan sana harika geliyor bu isim.