- 28 Eylül 2024
- 1.195
- 3.232
- 48
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göbek adı ne demek ben bilmiyorum ama fulyanaz yapınca yine göbek adınız olmuyor mu?Göbek adım böyle
Göbek adın Fulya mı , Fulyanaz mı? Ben tam olarak anlamadım şu anGöbek adım böyle
Neden değiştirmek istiyorsunuz babaanne/anneanne adımı yada anlamı mi kötü Fulyanaz gerçekten hiç güzel değil.Adımı değiştirmek istiyorum
yaa öyle deme![]()
Daha tatlı benceGöbek adı ne demek ben bilmiyorum ama fulyanaz yapınca yine göbek adınız olmuyor mu?
Göbek adını mı kullanıyorsunuz?Göbek adım böyle
FulyanazGöbek adın Fulya mı , Fulyanaz mı? Ben tam olarak anlamadım şu an
Ya lafım meclisten dışarı ama şey adı gibi olmuş, başka isim var mı aklınızda?Daha tatlı bence
HayırGöbek adını mı kullanıyorsunuz?
Ya lafım meclisten dışarı ama şey adı gibi olmuş, başka isim var mı aklınızda?
Göbek adı demek “ebenizin ya da doktorunuzun, eşinizin vs bebeğin kordonunu keserken aklından geçirip söylediği isim. Benimkileri de eşim kesmişti kordonlarını, hepsini o koydu. Ama kimlikte yazmıyor büyüdüklerinde söyleriz :)Göbek adı ne demek ben bilmiyorum ama fulyanaz yapınca yine göbek adınız olmuyor mu?
İşte o yüzden bir danışayım dedimNeden değiştirmek istiyorsunuz babaanne/anneanne adımı yada anlamı mi kötü Fulyanaz gerçekten hiç güzel değil.
Gerçek adın yerine göbek adını mi kullaniyorsun?Fulyanaz
Kimlikte de olsa işteGöbek adı demek “ebenizin ya da doktorunuzun, eşinizin vs bebeğin kordonunu keserken aklından geçirip söylediği isim. Benimkileri de eşim kesmişti kordonlarını, hepsini o koydu. Ama kimlikte yazmıyor büyüdüklerinde söyleriz :)
Gerçekten bu konuda sıfır bilgim vardı, benim kızın bu durumda göbek adı yokGöbek adı demek “ebenizin ya da doktorunuzun, eşinizin vs bebeğin kordonunu keserken aklından geçirip söylediği isim. Benimkileri de eşim kesmişti kordonlarını, hepsini o koydu. Ama kimlikte yazmıyor büyüdüklerinde söyleriz :)
Hayır güzel değil. İnsanlar dalga geçebilir bu isimden dolayıBöyle birleşik olacak