Kontakt Lens Fulden Sezen 'in lensleri muhteşeeemmmm.........

Eminim ki bu bayan google da kendi ismini aratırken buraya yönlendirilmiştir.....ve için için gülüyordur.....söööölemicem işteeee....söööööölemicem işte:)))))......diyodur...şaka bir yana bir arkadaş twitter dan sormuştu kendisine ama cevap gelmedi heralde?
benim aklıma bi marka geliyor ama emin değilim....
:)))

aklına hangi marka geliyor?yoksa sendemi söylemiiiiceeeeennnnn:)))) ama inan senin aklına gelen soru benimde aklıma geldi.devlet sırrı gibi lens markası gizliyorlar..yada hangi markaysa yetkilileri söylesin.satışları %500 artar:))))

aklına hangi marka geliyor?yoksa sendemi söylemiiiiceeeeennnnn:)))) ama inan senin aklına gelen soru benimde aklıma geldi.devlet sırrı gibi lens markası gizliyorlar..yada hangi markaysa yetkilileri söylesin.satışları %500 artar:))))

yeşil olan diamond colors olabilir..hani şu bi çifti 800 lira olan lens...en alltaki ise büyük olasılıkla giallo ya da yellow

yeşil olanlara bayıldım ankarada diamond deneyebileceğim biyer varmı biliyorsanız lutfen yazın

yeşil lenslerı cok guzel acaip doğal durmus adı gecen 800 tl'lik lense baktım benım bc. uymuyor 800 tlık lens bıle uymuyor be ..

ayrıca estetıklı halı cok yapay hatunun resmen bagarıyor

resmen estetik mucizesi.. Gamze Özçeliğe hayranım çok beğenirim. Bu onun cakması olmus :KK70:
Bi kere burun resmen yapıldım diyo :KK70: Dudak da yandan cok belli..
Ama sonuc olarak estetik kısmını atlarsak güzel. Ne de olsa Gamze Özçelik'i andırıyor..
Yeşil lens ve altındaki hem doğal hem güzel durmus beğendim. Mavi ben lensim diyor.

resmen estetik mucizesi.. Gamze Özçeliğe hayranım çok beğenirim. Bu onun cakması olmus :KK70:
Bi kere burun resmen yapıldım diyo :KK70: Dudak da yandan cok belli..
Ama sonuc olarak estetik kısmını atlarsak güzel. Ne de olsa Gamze Özçelik'i andırıyor..
Yeşil lens ve altındaki hem doğal hem güzel durmus beğendim. Mavi ben lensim diyor.

harbiden de Gamze Özçelik'in çakması gibi olmuş:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Estetik cerrahına elinde Gamze Özçelik fotoğrafıyla gitmiş herhalde
Estetiksiz halinin Gamzeye benzer bir tarafı yok :86:

Son düzenleme:
Her renkten bi lens almış, tişört gibi değiştiriyo mu bu napıyo. Bugün yeşil gözlüyüm, yarın mavişim, haftaya da ela olucam.... Ama güzel hatun hakkını yemeyelim, doktorun eline sağlık.

yeşil lenslerden ilki tanita nın yeşil olanı 2. side sarı olanı. mavi yada gri lensler solotica değil ama elegance olabilir elegance a benziyor.

gamze özçelikle seray sever karışımı gibi geldi bana lenslerine yorum yapamam çünkü hiç bi bilgiye sahip değilim lens konusunda :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

X