fulda Burun Estetiği Ameliyatı

fulda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
45
1
arkadaslar ben bugun uyandim aynaya baktim burnumun sag tarafi cok siskin burnumun sekli degismis moralim cok bozuk neden oldu hic bilmiyorum bir gecede gecermi sizce bilgisi olan yardim etsin ba lütfen

Burun etli kısımda tam kemiin bitti kıkırdağın başladı sol tarafım bildiin şiş tabi eğer o şişlikse bende geçsin diye bekliyorum sağım normal solum bi garipp benmde 5 ay olcak dengesizlik var valla düzelmesse hazır olduumda revizyon :KK43:

evet kikirdagin basladigi yer ve ust kismi kemer var gibi bir günde oldu dün yoktu gece olmus sabah gördum soktayim

tipsiz cnmm önüne gelen heryere böyleee yazarak eline bşy geçmesss ya bi konu aç yada biyere yaz insanlar okuyunca sana cvp verir hep aynı cümleyi tüm konulara yazmışın sakin ol az cnmmmm tmmm sana yardımcı olcaz:)

ya sakın dokunma ve elleme bırak düzelir cnm ...6 aydan sonra pat diye değişmez.. uyurken farketmeden üstüne yatmışsındrı

nem tipsiz adlı kişi adminler tarafında silinmiş sanırım benmde dikkatimi çekmişti :)

şikayet edilmiştir valla yoksa ben etcektim erkekti kesin o birde ne acaip mesajlar benim param yok benide estetik yaptırın abuk sabuk saçmaladı yaa

Bu arada zaten şişlikler 6 ayda inmezken korkutmayın benii 6 aydan sonra şişme olduysa son halini nezaman alacak :)))))))

ben ameliyat olalı 7 ayı geçti ama arada benim burnumda şişiyor...mevsimsel alerjiden dolayı....6 aydan sonra burunda olan şişme gripten, alerjiden..vs olabilir...

eywahh ya bende alerjik bi tipimdirrr hofff tamamen insin normal burun olsunda başka bişi istemiormm şişme olnca insan panikliyo yamukmu acaba doktormu unuttu o mu bu mu :KK43:((

eywahh ya bende alerjik bi tipimdirrr hofff tamamen insin normal burun olsunda başka bişi istemiormm şişme olnca insan panikliyo yamukmu acaba doktormu unuttu o mu bu mu :KK43:((

burnun son şeklini alması için 1 sene geçmesi gerekiyo......senağlama

ay canim umarim mevsimdendir ama inermi düzelirmi diye cok tedirginim bir gün önce cok uzun bir yolla dügüne gittim cok oynadim yorgunluktan olurmu acaba bilgin varmi

öncelikle hepinize slm arkadaşlar biraz önce üye oldum bende 2 sene önce ameliyat oldum burnumdan hemde 2 kez ilk yapımdan sonra burnumun sağ tarafında şişme oldu yeni ameliyattır dedim aylarca bekledim 1 sene oldu hala inmedi bide öyle belliydiki anlatamam komplekse girdim tekrar dr gittim emrah bey durum bu dedim burun derin kalın dedi nekadar yapsakta hokka olmaz falan yine ameliyat oldum şişliği alsın die çok sıkıntı çektim morluklar vs.2 3 sene oldu inanın hala inmedi biliyomusunuz verdiğim paraya değil nefes alamadığıma yanıyorum okadar pişmanımki emrah arslan a gittim için şimdi tektrar düşünüyorum ingilerede yaşıyorum normalde şuan türkiyedeyim ve burdayken olmak istiyorum ama babam ordaki drların mükemmel oldunu söylüyor kız kardeşimde lkondrada göğüs ameliyatı geçirdi sonuç mükemmel şuan mersindeyim eğer burda adını duyduğunuz bildiğiniz bi dr varsa sölerseniz çok sevinirim kızlar

öncelikle hepinize slm arkadaşlar biraz önce üye oldum bende 2 sene önce ameliyat oldum burnumdan hemde 2 kez ilk yapımdan sonra burnumun sağ tarafında şişme oldu yeni ameliyattır dedim aylarca bekledim 1 sene oldu hala inmedi bide öyle belliydiki anlatamam komplekse girdim tekrar dr gittim emrah bey durum bu dedim burun derin kalın dedi nekadar yapsakta hokka olmaz falan yine ameliyat oldum şişliği alsın die çok sıkıntı çektim morluklar vs.2 3 sene oldu inanın hala inmedi biliyomusunuz verdiğim paraya değil nefes alamadığıma yanıyorum okadar pişmanımki emrah arslan a gittim için şimdi tektrar düşünüyorum ingilerede yaşıyorum normalde şuan türkiyedeyim ve burdayken olmak istiyorum ama babam ordaki drların mükemmel oldunu söylüyor kız kardeşimde lkondrada göğüs ameliyatı geçirdi sonuç mükemmel şuan mersindeyim eğer burda adını duyduğunuz bildiğiniz bi dr varsa sölerseniz çok sevinirim kızlar

Benim 5 yılım geçti estetik yaptıralı.Zaman zaman hala şişer.Tabi başlardaki kadar yoğun değil ama ilk 1 ile 2 sene kişiye bağlı olarak şişkiinlik devam eder.

Ha bu arada yorgunluktan olabilirmi demişsin.Evet kesinlşkle yorgunluk şişkinliği artırır.Soğuk havalardada şişer ayrıca.En azından bendeki durum buydu.

Bala24 bendede şuan aynı sorun var doktor sana ne demişti neden şişti ve inmedi açıklaması neydi doktorunun? bana sürekli bahaneler uyduruyor inanmıyorum ben artık doktoruma,bana kemik mukozası hassasmış oyüzden şişiyor diyor kimbilir ameliyatta naptı?bende bu şişlik inmedi diye 2. operasyonuda 5 ay önce oldum yine aynı doktora inanmıstım çünkü ama hala şiş hala inmedi bu kezde sinüs tomografisi çektir dedi bide ona bakalım dedi adam oyalıyor beni sürekli anlayacağın :sinifsinif: senin şişliklerin ne durumda şuanda 2-3 yıl beklemene rağmen inmedimi bana eninde sonunda iner diyor oyulıyor beniiiii.....

buarada benim şişlikte sol tarafta var sağ tarafta çok yok ödem gibi bi şişlik sanki burnumun sol tarafı su toplamış gibi bi kez şiringa ile çekmişti yine var yine var

zor bu işlerr yaaa kime güvenicen nolcak umarım herkesn düzelir ama 1 2 sene geçmiş düzelmiosada sorun var demektirr

X