Çok geçmiş olsun göz ameliyatları artık çok başarılı, Ankara'yı bilmiyorum ama size önerildiği gibi Ankara'daki tüm üniversite hastanelerini ve tabii bu hastanelerin göz bölümlerini araştırın netten, aklınıza yatan birkaç hastane ve doktorla görüşün, kararınızı ona göre verirsiniz.İyi geceler hanımlar. Bugün inanılmaz canım sıkkın, yine de Allah'ın gücüne gitmesin ama bu da benim derdim. Sağ gözümde yıllardır devam eden ve sebebi bilinmeyen bir fuks üveit var. Bu üveit zamanla katarakta dönüştü ve bugün itibari ile sağ gözümde yüzde 70 oranında görme kaybım olduğu tescillendi. Zaten sol gözümü kapattığımda ne önümdeki bir kağıdı okuyabilirim, ne de aynanın içine de girsem sol gözüme kalem çekebilirim. Doktor ameliyat olmam gerektiğini, bunu da artık geciktirmemem gerektiğini kesin bir dille söyledi. Mutlaka ve mutlaka üniversite hastanesinde olmamı da söyledi. Böyle bir rahatsızlıktan ameliyat olan veya bilgisi olan var mı? Acaba Ankara'da hangi doktoru tavsiye edersiniz? Ameliyattan önce bir sürü tetkik yapılması gerekiyormuş, gözünüzdeki hücrelerin sayılması lazım dedi doktor. Bunu en iyi neresi yapar, hangi hastane yapar? Bu işin ehli kimdir? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Çok geçmiş olsun göz ameliyatları artık çok başarılı, Ankara'yı bilmiyorum ama size önerildiği gibi Ankara'daki tüm üniversite hastanelerini ve tabii bu hastanelerin göz bölümlerini araştırın netten, aklınıza yatan birkaç hastane ve doktorla görüşün, kararınızı ona göre verirsiniz.
Sizin için baktım Başkent Üniversitesi Ankara hastanesinde göz hastalıkları bölümünde iyi profesörler varmış, hastane olarakta cerrahi konularda iyiymiş, organ ve doku nakli merkeziymiş, kornea nakilleri var ama lütfen yazdım diye direkt karar vermeyin, araştırın, sağlık bu Allah korusun vebal almak istemem
Canım senin en azından çaresi var benim de %80 görmüyor Ve çaresi de yok allah tez zamanda şifa versin geciktirme ameliyatını sağlıktan ötesi yok
bende uzağı göremiyorum
numaran .175 ve 18 yaşından sonra bir daha değişmez dediler bana
Böyle okuyunca korkuyor insan ama benim şahsi fikrim
İlaç vs ile aylar yıllar uğraşacağına ameliyat ol daha iyi :)
Bu arada yengem dünya göze geliyor taa memleketten İstanbul a
Ama önemli olan sizin içinizin sinmesi . Sırf biri iyi dedi diye negatif elektrik aldığınız doktorla olmaz Allah cc şifa versin tez zamanda :)
Benim bir yakinimda var uveit ama sizinkiyle ayni mi bilmiyorum.
6 yil kadar once katarakt ameliyati oldu. Uveit teshisi daha sonra koyuldu.
Universite hastanesinde tAkip ediliyor surekli.
Gun içinde kullandigi 4-5tane damla var ve kimini saat basi kimini gunde 3 kere vs kullaniyor.
15 gune bir kontrol ediliyor goz tansiyonu cok yükseliyor.
Ama ona ameliyat demediler uveit icin.
Tansiyonu dusuremezlerse ameliyat olacakmis.
Size de cok gecmis olsun Allah sifa versin.
Başıma gelmedi, ama göz rahatsızlığından çok korkuyorum. Çok çok geçmiş olsun lütfen ihmal etmeyin.
Geçmiş olsun..
bendede ileri derecede miyop var çok ihmal ediyorum nolcak sonum bilmiyorum..
Gözden zilyon tane ameliyat geçirdim.
Hiç ağrısı yoktu operasyon sonrası , ama ameliyat öncesi şikayetlerimde günde 7 tane ağrı kesici ile idare ediyordum
Göz, çok zor
Yaşadım biliyorum
gözluk kullanmam gerek en son 1.70 ti 3 olmuştur heralde gözlük takmaktan nefret ediyorumİhmal etmeyin. Göz bu, hiçbir şeye benzemiyor. İnsanın dünyası başına yıkılıyor. Kontrollerinize gidin
Açıkçası 4 sene önce ankarada çok iyi bir doktora göründüm ondan sonra da başka gitmedim çiğ et yada kedi dışkısından bulaşan bir hastalık ismini hatırlayamadım diğer gözümü kapatınca bariz görmüyorumNasıl yani çaresi yok? Nedir rahatsızlığınız?
gözluk kullanmam gerek en son 1.70 ti 3 olmuştur heralde gözlük takmaktan nefret ediyorum
Açıkçası 4 sene önce ankarada çok iyi bir doktora göründüm ondan sonra da başka gitmedim çiğ et yada kedi dışkısından bulaşan bir hastalık ismini hatırlayamadım diğer gözümü kapatınca bariz görmüyorum
Yapabilirmiyim onu diye korkuyorum beceremzsem falaBen de sevmiyorum, lens takıyordum. Lens yazdır doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?