Fuckbuddy denilince sahnede mi olmak istersiniz? Yoksa izleyenler arasında mı?

Bağlilik olmadan Önune gelenle ilişkiye girmek hayvanlara has bir ozellik. Bu bir ozgurluk biçimi değil sapiklikdir. Asla merak etmedim. Çunki kendi bedenime ve kendi adıma saygim var.

Kahkaha attım ya

Ferhan kaç yaşındasın cidden merak ettim

Seks hayatını cümleten biliyoruz artık ama yaşını merak ettim
Yıllar yılı yaşarım deyince

Ferhan kaç yaşındasın cidden merak ettim

Seks hayatını cümleten biliyoruz artık ama yaşını merak ettim
Yıllar yılı yaşarım deyince
29,bir de bu kızımız 1 yıl öncesine kadar ailesinin baskısından etek bile giyemiyordu neredeeeeen nereye üstelik yıllardır fb ilişkisi varmış

Senin 3 fb var o fblerin de 2şer fbsi varsa biri mantar olduğunda hasta durumu anlayana kadar hepinize mantar bulaşır. Ki mantar en basit hastalık, nasıl mikrop yuvası değil. Hepsi ilişkinin başından sonuna prezervatif mi takıyor bu adamların. Bak diğer hastalıklara hiç geçmedim mantar en kolay tedavi olanı.

bunlar sadık fb heralde bir birini boynuzlamıyor

29,bir de bu kızımız 1 yıl öncesine kadar ailesinin baskısından etek bile giyemiyordu neredeeeeen nereye üstelik yıllardır fb ilişkisi varmış
Aynen ondan dedim yıllar yılı deyince sormak istedim
Van da yaşıyor boyle olursa gundev2 3 kişiyle yaşıyorum demisti covit gibi çoğalacak ondan ona ondan ona

Dağılın bilir kişi geldi

illede bağlılık kurmadan düzenli ilişki iyi gibi duruyor niyetine girdikten sonra buda bir ihtiyaç nasılsa hem değişik şeyler deneyimleyip fikir sahibi olma durumuda mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…