• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fuat karatepeye gidenler

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
kızlar fuat beye gidiyorum çok memnunum ama kafama takılan birşey var ve doktora gitmeme 2 hafta var, merak ediyorum. soran giden var mı ??? doktor gece yada haftasonu doğurunca gelir dimi ? hastane doktorları gelmiyor diyen var ve bu aşırı saçma bence. yani ona gidiyorum, doğumum da doktorum olsun isterim. endişelendim durduk yere bir arkadaş sordu da bende hiç sormamışım doktora bunu :(((

canım merhaba sanırım sendede kist vardı.Hangi doktor sayesinde kisti tedavi ederek hamile kalmayı başardın ? hangi hastane ? bilgi verirmisin

canım merhaba sanırım sendede kist vardı.Hangi doktor sayesinde kisti tedavi ederek hamile kalmayı başardın ? hangi hastane ? bilgi verirmisin
cnm kisti tedavi etmedim, kistle hamile kaldım. bir macun kulalndım, daha öncede yazmıştım buraya. Allah istedikten sonra kist mist engel değil.

kızlar fuat beye gidiyorum çok memnunum ama kafama takılan birşey var ve doktora gitmeme 2 hafta var, merak ediyorum. soran giden var mı ??? doktor gece yada haftasonu doğurunca gelir dimi ? hastane doktorları gelmiyor diyen var ve bu aşırı saçma bence. yani ona gidiyorum, doğumum da doktorum olsun isterim. endişelendim durduk yere bir arkadaş sordu da bende hiç sormamışım doktora bunu :KK43:((
hangi hastane canim bu doktor

Back