Fuat Avni’den bomba anket iddiası!

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
Fuat Avni’den bomba anket iddiası!

Fuat Avni Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "anket sonuçlarının manipülasyonu için" emir verdiğini iddia etti.

Fuat Avni yaklaşan seçimler öncesi yine çok konuşulacak iddialarda bulundu. Araştırma şirketi sahibi İbrahim Uslu’nun Ak Saray’a giderek Erdoğan’a son anket sonuçlarını verdiğini iddia eden Fuat Avni, sonuçların AKP aleyhine çıkması karşısında Erdoğan’ın Uslu’ya talimat verdiğini savundu.

İşte Fuat Avni’nin anket iddialar; “İbrahim Uslu, Kaçak Saray’a geldi. AKP %41, HDP %10.5 raporunu sunarak ‘Tek başımıza iktidar zor efendim’ dedi. Erdoğan, ‘Siz bana %40′ı bulun biz onu %48 yaparız, bunu duyurmadan çalışmalarınızı devam ettirin’ dedi. HDP’nin baraj altında kalması için kirli oyunları kurgulama görevi Ala’ya, kamuoyu oluşturma görevi de Akdoğan’a verildi. Güzel insanlar, hepiniz oy kullanmaya gidin ve sandıklara sahip çıkın diye bunları yazıyorum. Algı oyunlarına sakın aldanmayın.”

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/fuat-avniden-bomba-anket-iddiasi-818049/

Aaaah Fuat Avni aaaahh..
Yeminle en az RTE kadar merak ediyorum seni
akp ciler hdp barajı aşamayacak diyor..hdp liler aşıca diyor..koalisyona gitmelerini isterdim çünki rte nin korkulu rüyası..umarım seçime fesat karışmaz

aaa bahsetmeyi unuttumm..
dün site görevlimiz seçmen kağıtlarını dağıtıyordu. karsı ve yan komşumun evınde yabancı kişi kayıtlı çıktı
göz göre göre adamlar ek kişi koymuşlar. gözümle görmesem inanmazdım..

Hangi ilaci hangi saatte aldigini biliyorum demisti yezid diyor birde ya .Adamin soyledigi hersey teker teker cikiyor.Rte nin adami olsa kendisine yezid dedirtir mi ya ?

' güzel insanlar beklenen yarın çok yakın ' dedikçe uyuz oluyorum fuat avni' ye. Milletin gazını mı alıyor nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…