Fuat Avni sandık sandık 'hırsız' listesi yayınladı: İşte o liste

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Fuat Avni sandık sandık 'hırsız' listesi yayınladı: İşte o liste
Fuat Avni, seçimlerde AKP için oy hırsızlığı yapacağını iddia ettiği isimlerin listesini yayınladı.
fuat-avni-secim-tweet-371.jpg

Haber Merkezi

Çarşamba, 03 Haziran 2015 09:13

Fuat Avni, seçim öncesi Twitter'dan liste açıkladı. Bu isimlerin seçimlerde hile yapacağı iddia edildi.

İşte o liste:

Yezid ve avanelerinin, Ak-Hırsızlar çetesinin mensuplarını isim isim biliyorum ve hepsini deşifre edeceğim. Bu defa kurtuluş yok.

Vereceğim listede bir kısmı var. Geri kalanını da vazgeçmedikleri takdirde deşifre edeceğim.

Ak-Hırsızların, listesini nerede ne yapacaklarını tek tek deşifre edeceğimi söylemiştim. Günü gelince yargılanacaklar

Ak-Hırsızlar

cghiimvuiaeinpx.jpg

cghinwvvaaahvrw.jpg

cghiyimugai7j5_.jpg

cghjcqgu8ae_v6h.jpg

cghjne4uaaahazl.jpg

cghjueru8aa1ogd.jpg

cghjg50uyaippgb.jpg

cghjq_suaaa6wxw.jpg

cghj0x3uqaakrxr.jpg

cghj6xpvaaaingx.jpg

cghkctmukaagwaw.jpg

cghkic1viaa5rmk.jpg

cghkpnpucae96uf.jpg

http://haber.sol.org.tr/turkiye/fuat-avni-sandik-sandik-hirsiz-listesi-yayinladi-iste-o-liste-118462

1. stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f 29 Eki
    Geçen seçim hırsızlar deşifre olunca kudurmuş 'Nasıl olur anlamıyorum' demiştin. Yine payına kudurmak düşecek. Korkma, titre.

sandık numaralarını da vermiş, seçimden sonra bakayım dicem de, kendi sandığımız dışında sanırım başka sandıkları göremiyoruz

günaydin,
internetten radikale ulasamiyorum acaba yine bir sey mi oldu diye endiseleniyorum.bilgisi olan var mi acaba?

geçen sene bizim şehirde söylediği isim aynen çıkmıştı, nerden biliyorsa artık...
aynen geçen seçim biz de söyledikleri de tutmuştu da çıkıp kınadılardı fuat avniyi.

tekrar denedim ama acvilmiyor.ben yurtdisindayim ondan mi acaba?nedense korkuyorum hala.

Savciliga verse keske o listeyi boyle apacik hedef olmus
Baskasi yapsa karalanir.
Suc duyurusunda bulunulsa daha iyi ama ki o listede olup da hicbir sahtecilige karismayan insanlarsa vay geldi Fuat Avninin basina...
Ben anlamiyrm sandikta nasil sahtecilik yapiyorlar
Haziran seciminde esimle yanyana kabinlerde oy verdik bu sene pusulalar sira sira degil de bagimsizlari partilerin altina siralamislar ben akp ye bastim evet muhtunu o ara bir kafam karisti tek muhur degil mi dedim.Evet alttakiler bagimsizlar dediler.O ara yan kabinden esim baska pusula yok degil mi dedi hayir dediler.Yani esimin kendine kullandigi oy gecersiz oldu.Yani bu kadar siki sikiya yapilan secimlerde insanlar nasil sahtecilik yapabiliyor o kadar insanin icinde ben cozebilmis degilim ki her partiden her sandigin basinda birileri var sahip cikan

X