Ay Bilal degilde, ben acikcasi Hakan Fidan'dan kuskulaniyorum.Uff bu fuat avni bilal olmasin.
Olabilirde ama kesin rtenin yani basinda olan bir adamda olabilir.Ay Bilal degilde, ben acikcasi Hakan Fidan'dan kuskulaniyorum.
Barış Manço'nun bir şarkısı vardi:
"Sag gösterip sol salla"
Fuat Avni devletin kendisidir.
Insanlara kendisini inandirip, artik insanlarin "aaa acaba Fuat Avni ne diyecek" demelerini sağlayıp cok buyuk bir bomba atacaktir ortaya.
Ve bunu da hepimiz göreceğiz.
Devlete karşı olanlari da yanina cekmek en büyük amaci, devletin yanindakiler zaten elde, diger taraftakileri toplamak lazım. ..
Ha, bunu nasıl yapar bilmem.
Siyasetten pek anlamam ama gün gibi ortada her şey...
Bir insana, iktidarin adamlarından biri "evliya gibi adam" diyorsa zaten her sey ortada demektir...
Barış Manço demişken çok alakasız olacak ama yıllar evvel çıkardığı 2023 isimli albümü geldi. Tesadüf mü anlamı nedir bilemedim ama çok ilginç.
Olur mu olur.. Su kisimda her sey manidar...
....
2023'ün ılık bir ekim sabahında,
Bacaklarımda hafif bir uyuşma ile uyandım,
Ve sanki yüz yıllık ulu bir çınar gibi,
Kök salmaya başladım o sabah,
Ve ilk kez sağımda solumda asırlardır,
Durmakta olan diğer çınarları fark ettim,
Doğudan hafif bir seher yeli yükseldi,
Ve asırlık çınarlar beni de aralarına aldılar,
Ve 2023'ün ılık bir ekim sabahında,
Yeni bir kayaların oğlunun doğuşunu,
Beraberce seyre koyulduk...''
Ben artık herşeyi bekliyorum. 100 yıllık planlar yapılıyor, uygulanıyor.. Sözleri de gerçekten manidar. Bekleyelim görelim 2023 ekimde bişey olacak mı?
Ya öyle bir sey ki aslinda her sey plan. Bak istersen Orhan Gencebay'in o vakitlerde cektigi bir filmi var. Orda Illuminatiden bahsedildigi soyleniyor ki o zamanlar illuminatinin i'si duyulmamisti.
Fakat her şey planlanip zamanla ortaya çıkıyor.
Surdan bakabilirsin..
Orhan GENCEBAY - Yeşilçam 1981 - İlluminati - Feryada Gücüm Yok:
Bu videoyu biliyorum. Evet böyle bir oluşum var gözümüze gözümüze de sokuyorlar. Kimlere hizmet ettiği de malum. Burada söylersem ban yiyebilirim :)