Fuat Avni Erdoğan'ın sonunu yazdı

Bekleyelim görelim;
ama bu millet onun arkasindayken gardrop Fuat´in sözlerinin bosa cikacagini düsünüyorum.
Fuat´in kim olduguna gelince;
yukarda bi arkadas da yazmis;
bi kac kisiden olusan cemaate ait köstebekgillerden olduklarini düsünüyorum,
yazilari yazan da bilgilerini alip derleyen toplayan bizzat elebaslari olabilir.

Gecen sene 30 Mart icin o kdr konusup konusup muhalefeti ve Türkiye halkinin yarisini gaza getirmis insan,fos cikmisti hatirlarsaniz, aklinca psikolojik etki etmeye calisiyor.
Ama yemezler.

Bekleyelim görelim;
ama bu millet onun arkasindayken gardrop Fuat´in sözlerinin bosa cikacagini düsünüyorum.
yazilari yazan da bilgilerini alip derleyen toplayan bizzat elebaslari olabilir.

Gecen sene 30 Mart icin o kdr konusup konusup muhalefeti ve Türkiye halkinin yarisini gaza getirmis insan,fos cikmisti hatirlarsaniz, aklinca psikolojik etki etmeye calisiyor.
Ama yemezler.

Dur şu yorumun altina imzami atayim :)) harikasın elvo :KK52:

Bekleyelim görelim;

Ama yemezler.

Kimin suçlu olup olmadığına millet mi karar veriyor anlamadım? :)
Başınıza bir olay gelirse tabii umarım öyle bir şey olmaz ama misal eviniz soyulursa kanuni yollara başvurmayın o zaman, millete soralım hırsız suçlu mudur diye, millet karar versin.

Kimin suçlu olup olmadığına millet mi karar veriyor anlamadım? :)
Başınıza bir olay gelirse tabii umarım öyle bir şey olmaz ama misal eviniz soyulursa kanuni yollara başvurmayın o zaman, millete soralım hırsız suçlu mudur diye, millet karar versin.

Yani demek istedigim suydu;
ne darbeyle ne de buna benzer komplolarla zirveden inecek gibi görünmüyor Cumhurbaskanimiz :)
E Türkiye demokrasiyle yönetildigine göre, kimin zirve de kalacagina da ancak halk karar verir.

fuat avını kım acaba cok merak edıyorum bı ara yurt dısında vardı sanırm boyle bıseyler yazıyordy cıkıyordu ama ben cıdden merak edıyorum fuat avnı kımdır ne dır herseyı nasıl bukadar yakından bılıyor :KK53::KK53::KK53::KK53:

Yani demek istedigim suydu;
ne darbeyle ne de buna benzer komplolarla zirveden inecek gibi görünmüyor Cumhurbaskanimiz :)
E Türkiye demokrasiyle yönetildigine göre, kimin zirve de kalacagina da ancak halk karar verir.

Sizin iç güvenlik yasasından haberiniz yok sanırım. Madem millet arkasında, madem o da milletin gücüne güveniyor ve madem Türkiye'de demokrasi var bu en ufak bir çatlak sesi ölümüne bastıran iç güvenlik paketi ne o zaman?
Bana kendinden emin ve demokrasiye saygılı bir insandan ziyade korkudan paniklemiş, insanları baskıdan delirten, bunalımlı bir profil çiziyor gibi geldi :)

Erdoğan'ın sonunun pek iyi olabileceğini sanmıyorum. Hayatta en sevdiği insanı ıllar önce şehit vermiş ve onlarca şehit ailesi tanıyan birisi olarak her gün beddua ediyorlar kendisine. Eee ilah-i adalet diye bir şey varsa ki var ve sonsuz. Bekleyip göreceğiz.

X