Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Fuara giden var mı?

papatya009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
4
0
86
İstanbul
Merhaba 5,5 aylık bir bebeğim var Anadolu yakasında oturuyorum fuara gitmeyi çok istiyorum fakat bebeğim küçük olduğu için tereddütlerim var.Bebeğimi bırakacak kimse yok üstelik emiyor.Giden arkadaşlar ne dersiniz sıkıntıya girip gitmeğe değer mi ?

ben gidicem canbebe davetiye yollamış. gidebilirsin neden sıkıntı olsu ki ben hep çıkıyorum dışarıyo emziremiyeceğini düşünüyosan sag yanına al ben öyle yapıyorum

Son düzenleme:
Bende gitmedim ama gitmek istiyorum fiyatlar uygun oluyormuş ve daha önceden gidenler çok güzel olduğunu söylüyor.Bebeğinle gidersen herhalde öyle bir fuarda bebeği emzirebileceğimiz odalar yapmışlardır diye düşünüyorum.

yarın son günü. biz gidicez.. yarın yazarım dicem ama fuar bitmiş olcağı için pek işine yaramayacak:sinifsinif:

Ben bugün gittim fuara. Anadolu yakasından gittim ve açıkçası o kadar yolu gittiğime pişman oldum. Parekende satış pek çok firmada yok, tekstil satan hiç yok hepsi toptan. Sektörel bir fuar olmuş. Birtek Bebedor ve Babyjem standlarından ufak tefek alışveriş yaptım. Emzirmek sorun değil Can Bebe büyük oda yapmış rahat rahat emzirirsiniz, eviniz yakınsa gidin ama uzaksa değmez bence.

bende gittim cuma günü, perakende satış pek yoktu. bol bol brosür dergi vs.. dagıttılar işte. 1 torba dergıyle döndüm eve:) bikaç ayda okurum artık onları :ecrin_bebek: gidilmese de olurmuş yani. hee bide dısarda 500tl olan bi şişe su 1,5 tl di. yiyecekler falan çok pahalıylı. tok gidin gidecekseniz:)

ben pazar günü gittim kızlar.
son gün diye herşeyi satıyolardı.
inanılmaz uygun fiyata neler neler aldımzemuszemus
bebek arabası; anne kucağı; gaz önleyici silikon biberon; giyim eşyası; hatta bebek odası takımını sipariş verdikboshayallersmile
şimdi aldıklarımın fiyatlarını araştırıyorum hakikaten piyasasının çok altına vermişler mutlu oldum valla:emir_bebek:
son gün gittiğim için sanırım baya uygundu herşey; ayrıca birsürü numune dağıtımı vardı, bi çuval numuneyle döndüm diyebilirimzemuszemus

bende gittim ama hiç umduğum gibi değildi o kadar yola değmedi internette 18 olan yastık 16 liraydı sıcak evinden sipariş ver daha ii

Back