fuar stand hostesliği

hayırdır öle bi işmi buldun günü birlk ama eğlenceli işler oluyo tabi para alabilecegin güvenlr bi yer olmalı

cnm ben istanbulda deilde daha önce başka bi şehrde yapmıştım stantda parayı çok gec veriyodu adam aylar sonra zar zor.ama bi gün açılışa gtmştim başka bi yere baglı olarak 2 gün açılş vardı gün bitnce hemen verdiler parasını ve cok eglenceligdi hep gençler mutfakta bütün gün tıknmıştık:)

bende güvenilir bi ajansta buldum günlük 50tl ayrıca yemekte onlardan fakat sevgilim çok karşı çıktı inşallah ikna edebilirim

bende benzer bir iş yapıyorum geçiçi bir iş ama gayet sevdim ilaç tanıtımıyla alakalı..ödemelerde ise sorun olmadı bu güne kadar.

canm ajansı bılmyrm ama secret cv.com dan başvurdum baya yere basvurdum hangısı aradı bılmyrm o siteye grersen o tarz basvuru baya var :97:

ben ajansıma güveniyorum, sanıyorum şu anda da bir arayış içerisindeler, varsa gerçekten çalışmak isteyen bana ulaşsın bilgilendireyim..günlük 60 tl kazanıyorum

kac gün calısılınıyor ki:26:
hafta sonumu sadece acaba.
50 tl mi her yer acaba?
bende fuar icin yaptım basvuru denemeye deger gıbı:26:
tanıdık biriyle dursan olsa iyi olurdu standtta
işe aldılarda tanıdıgım kalmıs

benim çalıştığım ajans kişiye göre ayarlayabiliyor mesela ben ingilizce kursuna gittiğim için cumartesileri çalışmıyorum. günlük ücretim 60 tl..eczane içerisinde ilaç tanıtımıyla alakalı bir iş 9-6 çalışıyorum..

midyetava merhaba
bu iş ile ilgili bana bilgi verirmisin. ablam için çok acil işe ihtiyacımız var. gerçekten zor durumda şimdiden teşekkürler

Ben daha önce EKOM Tanıtım'ın İnsan Kaynakları'nda görev aldım...Güvenilir bir ajanstır. 0212 259 70 09 'dan ulaşabilirsiniz.Ceyda Hanım'la görüşmeniz gerekiyor.

ankarada ilgim ajans,hedef ajans ,istanbulda ekom ajans danone nokıa elıdor vs.reklamları yaptırıo..tavsıye ederım.guvenılır

Son düzenleme:
facebookta ACME ORGANİZASYON sayfasında 12 günlük vodafone aktivitesi için eleman aranıyormuş isterseniz bir göz atın.. Çalışma saatleri 11:00-19:00 ücret 55 tl diyor.

istanbulda black event var rahmi bey vardı ordaankarada eğitim fuarna katlmştm ben bi kere... ödeme brz gecyapldı ama güvenilir insanlardı kesnlkle.. hattaerkek arkadasm yanıma gelmşti görmeye de hanı rahatsz eden var sanıp hemen yanıma gelmşlerdi

bu ilanı da facebookta gördüm belki birinin işine yarar..

ACME ORGANİZASYON
ACİL!!! 21-22 Mayıs tarihlerinde 13:30-20:30 saatleri arasında Bağdat Caddesinde yapılacak olan proje için 1.70 üzeri hostes aranmaktadır. Broşür dağıtım işi yapılacak. Kıyafet; Şort, T-shirt, Spor ayakkabıdır. Ücret 100 TL. Acil dönüş yapılması gerekmektedir.
Tel: 555 978 84 70

ideajans

yarın ( cumartesi-pazar) sarıyer crrefour ekspress mağazasında stand tattırım aktivitesinde çalışacak bayan personel günlük 45 tl . irtibat için Hakan İDE 0541-814 46 81.

bunu da facebookta gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…