fuar stand hostesliği

ben ajansıma güveniyorum, sanıyorum şu anda da bir arayış içerisindeler, varsa gerçekten çalışmak isteyen bana ulaşsın bilgilendireyim..günlük 60 tl kazanıyorum

merhabaa midyetava.özel msjım olmadığı için özelden yazamıyorum.bana da çalıştığınız ajansla ilgili bilgilendirme msjı atarsanız çok sevinirim.

merhaba mıdyetava facede hansı sayfada gordun bu ılanları bana solermısın bende stand hosteslıgı dusunuyorum ama daha once hıc yapmadım hafta sonları dusunuyorum ama ben bulabılırsem tabı....

ben izmirde majör ajans'a kayıtlıyım. paramı alamadığım olmadı hiç.

merhaba bende öğrenciyim ve dersane masraflarımı karşılamam için böyle bi işe ihtiyacım var konyada yaşıyorum ajans önerebilecek bana yardımcı olabilecek olan varsa yardımlarınızı bekliyorum lütfen =)

merhaba mıdyetava facede hansı sayfada gordun bu ılanları bana solermısın bende stand hosteslıgı dusunuyorum ama daha once hıc yapmadım hafta sonları dusunuyorum ama ben bulabılırsem tabı....
bnmde msjm yok yazamıyorum ajansını banada solermısın lutfen cok ıhtıyacım var bu ara yardımcı olurmusunuz bnada

kızlaar izmir için bildiğiniz eleman arayan ajans var mı belki facebook ta gözünüze çarpmıştır yada bildiğiniz başka biryer vardır ?

facebukta ideajans diye bir sayfa var orada rastlıyorum bazen ilanlara.ama kendileriyle hiç çalışmadım ilanı görünce burda paylaştım sadece...nasıl bir ajanstır bilmiyorum..

benim çalıştığım ajans da ilaç ağırlıklı çalıştığı için yaz gelince işler durgunlaştı bende çalışamıyorum bu tarihlerde bayramda yaklaştığı için stand işleri artar ik sitelerini takip etmekte fayda var..

stand hostesliği yapan arkadslar .bende yapmak ıstıorum önceden deneyımım de var. bana özelden msn adreslerınızı yasarmısız.ordan yardımcı olsak bırbırlerimize...

bursa'da var mı bildiğiniz bir ajans? önümüzdeki günlerde de hemen çalışabilirim bayramda bile olur :)

bayram öncesinde olduğumuz için stand işleri çok arttı, facebookta acme organizasyon a göz atabilirsiniz bu ajansla hiç çalışmadım ama olumlu yorumlar duydum çalışanlardan, bir çok ilanı var.örneğin ;

Kemerburgaz, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Başakşehir, Bahçeşehir ve Esenkent civarında market aktivitesinde çalışabilecek hosteslere ihtiyacımız vardır. aktiviteler bayram öncesi olup 5 ve 9 gün sürmektedir. Müsait olan yada tanıdıkları olan arkadaşlar

diye gidiyo..bir bakın isterseniz

facebookta ideajans ın sayfasında pek çok semtte arayış var göz atın isterseniz..günlüğü 45-50 tl olarak değişiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…