- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.381
Insallah bisey olmaz canim.Senle denk gelemedik balim ,yeni ogrendim zaten hamileyim ama dusuk tehlikem vardi igne oldum dusuk onleyici. Yarin kontrolum var bakalim.
Cok sukur 1 tane.yapma ya.. 1 tane mi eltin? baska varmi? ( sallama , sal yola)
Amin insallah balim.Insallah bisey olmaz canim.
Yok kiz yerlileri oldurur buna bosey olmazSen ölürsün orda zaten bosver hayal dahi etme
aboww ,Gunahlarimi ondan cok seviyorum diyim sen anla
Di mi kacinilmaz kısır döngü:)ayni valla canim, isteyim, cikinca artik ev isleri alis veris , cocuklarla mücadele , yuvarlanip gidiyoruz , monoton bi bakima
Neden? Cunku kotuye bisey olmazMazef icer hicbisi de olmaz.:)
tüh ya....Cok sukur 1 tane.
Bende bulasmiyorum. Hosgeldin bile demeden gectim odama coxuklarima bakiyorum.aboww ,kimi insan kendini sevdirmeden yana olmuyor malesef. illa bi antipatilik yapacak ta , ifrit ettirtecek . bu türlere bulasmamaya calismak en dogrus
Valla canim yaptigi bicok seyi gormezden geldim. Baktim hala tepeme cikmaya calisiyor. Koydum tavrimi.tüh ya....
keske insan evladi olaydida, geciminiz sen sakrak olaydi.
hepimize canim, herkes oyle aslinda, napcan ? mecbur calisilacak, ugrasilacak, ulasilacak. Durana hic bisey yok. sikayet gibi gorunsede, elhamdulillah, Rabbim can sagligi versin, monotonluga can fedaDi mi kacinilmaz kısır döngü:)
Olsun allah saglik sihhat versin:)
Yok kiz bunu yerler orda. Anca kabadayiligi bize.Yok kiz yerlileri oldurur buna bosey olmaz
Hic icsin iste. Tuzlu tuzlu yakar icini . Sonra geri icer, geri yakar,geri icer, geri yakar derken ölürNeden? Cunku kotuye bisey olmaz
eee o Hak,Valla canim yaptigi bicok seyi gormezden geldim. Baktim hala tepeme cikmaya calisiyor. Koydum tavrimi.
Aynen oyle balim. Amin cumlemize insallah.:)hepimize canim, herkes oyle aslinda, napcan ? mecbur calisilacak, ugrasilacak, ulasilacak. Durana hic bisey yok. sikayet gibi gorunsede, elhamdulillah, Rabbim can sagligi versin, monotonluga can feda
eee o Hak,
kasinmis , illa bi kasimalisin. yoksa yara yapar. iyi etmissin.
Anam yerliler agiz tadini biliyolardir kim napsin bunun kart etiniYok kiz bunu yerler orda. Anca kabadayiligi bize.
Hic icsin iste. Tuzlu tuzlu yakar icini . Sonra geri icer, geri yakar,geri icer, geri yakar derken ölür
ama bu tatlı suAslında adada si vardır başka biseumi gotursek
Su bulmak için bol vaktimiz olur benceama bu tatlı su
adada ki su deniz suyu tatlı
yada tatlı su varsa acaba nerelerde epey derinliklerde dir.
buda mantıklı evet ne götürelim ozamanSu bulmak için bol vaktimiz olur bence