- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.121
Ve bir dram daha hahahahahaNe komşusu ya ciddi misin
şaka yaptım şakaaTaam bee begenmiyom artikin hih
Gel gel nereye gidiyon , karpız kesicedikTaam bee begenmiyom artikin hih
Beni beni görmemezlikten gelemezsinNe komşusu ya ciddi misin
Artık böyle okeey
Aman benden cıksın da
Valla canimcim makine kaynaklimi o koku bilmiyom ki. Ama kasikligina sikip bitirdigin bi limonu koyunca makinenin kotu kokusunu aliyo. Tabi bu attiktan falan kaynakli kokuya. Seninki plastik kaplama diye kokuyosa onu bilemicem.Sultanlar bi cevap verseydiniz , deminden beri konuşuyodunuz , nereye gittiniiiz heeeey
Allah allah hangi komşumsun üst yan arkaBeni beni görmemezlikten gelemezsin
Valla darilirim.
TeşekkürUOTE="AKovser, post: 46958133, member: 472996"]Ablam alıntı yaptım birisinin mesajınıı :))))
Bosch SMS53M42TR modelini 2 aydır kullanmaktayız ilk zamanlarda koku vardı ancak daha sonradan bu koku gitti kullandıkları plastik madde kalitesiz değil.Koku giderici kullanırsanız plastik kokusundan daha çabuk kurtulursunuz limonlu olanını tavsiye ederim.
Teşekkür ederim canım , koku gidericiler de parfüm kokuyo ama
Yok kız öyle şey yapamam gece sohbet arkadasimsin satamam seniHa benden çıksın da ihale kime kalırsa kalsın diyorsunn
Taam bee begenmiyom artikin hih
YapmaaaaaArkadaslar internet paketim bitiyo bi hafta yokum ya
Yok kız öyle şey yapamam gece sohbet arkadasimsin satamam seni
Arkadaslar internet paketim bitiyo bi hafta yokum ya
Üst üstAllah allah hangi komşumsun üst yan arka
Yalnız iki yayın arasında kalmışım vay halime. Evde de var bir yay canıma okuyo ordan biliyorum.
Ben bugun erken (3 gibi) uyuyabilirim coook yorgunumBak o da doğru, sabah yaklaşık 5-e kadar buralardayımm
Ek paket ala ala fatura yüksek gelcek eşim canımı okuycak yaOlmadı ama buu
Bi dene bakalim limonu bide vos calistir. Pervaneleride temizle ara sira. Filtreyide kontrol et. Yagli falan kalmasin.Yani zemini çelik değil , plastik döşeme var çve ıyyyyk çok kötü kokuyo
Evde net yoksa net alında evdeyken wifi takılın barimmEk paket ala ala fatura yüksek gelcek eşim canımı okuycak yaiki gb net te yetmiyo bi ay napalım