- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.548
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.141
Ciddi misin sen misin aaaa aaaa kocan biliyo mu girdiğini kız sen benim Nickimi nerden biliyonÜst üst
Hani su üstünden durmadan hali cirpip seni sinir eden uyuz kadin varya ışte o benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi misin sen misin aaaa aaaa kocan biliyo mu girdiğini kız sen benim Nickimi nerden biliyonÜst üst
Hani su üstünden durmadan hali cirpip seni sinir eden uyuz kadin varya ışte o benim
Ona şüphe yok.ama çok inatlar yahuNiye kiii yaylar şeker olurlarrr
Kocam bu teklifi sunucam bakalım nasıl karşılayacakEvde net yoksa net alında evdeyken wifi takılın barimm
Ben bugun erken (3 gibi) uyuyabilirim coook yorgunum
Kiz senin kocanda mi yaydı alla allaOna şüphe yok.ama çok inatlar yahu
Ve kıpır kıpır çok enerjiktirler bilirim.dedikleride dedik
Bana 4 gb anca yetiyo evde wifi olmasa mıçtık yada yakalayan komsuna sesleniyorum varsa wifi sifrenizi verir misinizKocam bu teklifi sunucam bakalım nasıl karşılayacak
Ayyykocam yok ki benimCiddi misin sen misin aaaa aaaa kocan biliyo mu girdiğini kız sen benim Nickimi nerden biliyon
Sahur yuzunden en erkenim oErkene bakkk
Ek paket ala ala fatura yüksek gelcek eşim canımı okuycak ya iki gb net te yetmiyo bi ay napalım
Hatlar karıştı heralde sen benim üst komşum değilsin şu an üst komşum süpürge yapiyoAyyykocam yok ki benim
Kız onu bosadim ya duymadin mi.
Bir dilek tut bence.Yalnız iki yayın arasında kalmışım vay halime. Evde de var bir yay canıma okuyo ordan biliyorum.
Yok kizimteyzesiKiz senin kocanda mi yaydı alla alla
Ah bizim binaya da şart ya sıkılıyoz evdeBana 4 gb anca yetiyo evde wifi olmasa mıçtık yada yakalayan komsuna sesleniyorum varsa wifi sifrenizi verir misiniz
Evet aynen öyle yapiyimBir dilek tut bence.
Yok yok benim ya yyalanmi dicem aşkolsunHatlar karıştı heralde sen benim üst komşum değilsin şu an üst komşum süpürge yapiyo
Sahur yuzunden en erkenim o
Ona şüphe yok.ama çok inatlar yahu
Ve kıpır kıpır çok enerjiktirler bilirim.dedikleride dedik
Zaman gecmis olur istearada 1 saat kaybolurum yine gelirim, sahurdu namazdı derken yetmiyor 1 saat
Eşine bi teklif et bakalim ne dicekAh bizim binaya da şart ya sıkılıyoz evde
6 aylıkken böyleyse 6 yaşındaki halini tahmin edemiyorum o derece.işveli cilveli tam bir afet. A mann sabretmemgereken onun naziolsun yeter kiAllah sabır versin :) hele de kızzz bir de nazı vardır şimdiii