- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.721
Hakkini verir miyim bilemedim. Ama terfi almak beni mutlu eder
Hayatimin özetini yapmişsinMaasina zam yoktu halbukiYeni odanin kirasi daha fazla oldugu icin maasindan %15 dusuldu.
Valla kinayla bu rengi tutacagini hic sanmiyorum kuzumKaramel de degil tam , kahverengi de degil. Ben de bayildim. Kina yapsam bulabilir miyim bu rengi.
Sen bana soruyorsun ben sana.
Birak cikolatayi direk bu renk yap artik hangi renk ise.
Ahanda mazef sultan gelmisA AklinYolu1 zeymuru silermisin o artık yok
Su salgın döneminde o öküz kocası ishal olurda tutamaz milletin içinde kaçırır inşallah.Ahanda mazef sultan gelmisgunaydin kuzum nasilsin?he ya zeymurdan ne haber kiz aradinmi?
Kizz sen con yasa emiiSu salgın döneminde o öküz kocası ishal olurda tutamaz milletin içinde kaçırır inşallah.gunaydin naneli.haftaya arıcan kuzum
Konak sahibesi yok galibaOdam neresi isim.varda
Niye ???A AklinYolu1 zeymuru silermisin o artık yok
Ayy mercii ii :) :) tam sohbet edicem iş çok yaw çalış çalış nereye kadarKonak sahibesi yok galibaama merak etme konagin en guzel odasini verir sana
coooooooooooooghh sugarrrr !!! yaptir yaptirrrr , severim ben cikolata rengini (kalp, kocamaan kaallppp )
Yavru kusum cokk sugarda bu cikolata degilkicoooooooooooooghh sugarrrr !!! yaptir yaptirrrr , severim ben cikolata rengini (kalp, kocamaan kaallppp )
De rien:))ee valla calismadan da olmuyor kuzum:)bende ariyorum is ama nada yaniAyy mercii ii :) :) tam sohbet edicem iş çok yaw çalış çalış nereye kadar