- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.801
Devrik cümlelerini yesinler senin ummuuuugulsumumumBen insanlara güvenmeyı yıllar önce pes ettiğimden kararsız kalırıp hep.
Neyse sizlere hoş sohbetler.
Kiz olmaz o gulcanin eski nikiAyakların uc kilo adın kendime isticem
Tamam o zaman benimki beş kilo olsunKiz olmaz o gulcanin eski niki
Kizim senin ayaklar en az 10 kilo vardir.Tamam o zaman benimki beş kilo olsun
güven cok kiymetli, sen onun degerini anlamissin . guven konusunda cok titiz olmayi cok isterdim, umarim pasakliligimi yenerim. ( aa kafiyeli oldu ya!)Ben insanlara güvenmeyı yıllar önce pes ettiğimden kararsız kalırıp hep.
Neyse sizlere hoş sohbetler.
Gene şişmeye başladı uyuzlar.doktorda baktığında birşey yoktu.sabahta test için kanepe tepelerinde gezdim aciyacakmi diyeKizim senin ayaklar en az 10 kilo vardir.
sebebini cok merak ediyorum simdi. ufaklik nasil mazef??Gene şişmeye başladı uyuzlar.doktorda baktığında birşey yoktu.sabahta test için kanepe tepelerinde gezdim aciyacakmi diye
Oda dış çıkartıyor.onun sıkıntısı var ama iyi teyzesi.disari diye ölüyor.b u halimle hergun parka goturuyorum.zorla eve getiriyorum.basarabilse geri kacicaksebebini cok merak ediyorum simdi. ufaklik nasil mazef??
2 numaraya VIP sultanlari yerlestiriyoruz. 26 numaraya ne dersin?
Bacım seni iki boya kalırlarsa burda büyük olaylar cikar
enemm liste aşağıdan yukarı doluyor sanırımolurrr fark etmez birgün belki oraya yerleşirim
niye yaaw hepimiz kardeşizzzbu arada geçmiş olsun sanırım sağlık sorunun var
Kardeşiz ama konu iki numaraysa iş değişirenemm liste aşağıdan yukarı doluyor sanırımolurrr fark etmez birgün belki oraya yerleşirim
niye yaaw hepimiz kardeşizzzbu arada geçmiş olsun sanırım sağlık sorunun var
ayyy canim yaa...kiyamam. idare edeceksin annecikOda dış çıkartıyor.onun sıkıntısı var ama iyi teyzesi.disari diye ölüyor.b u halimle hergun parka goturuyorum.zorla eve getiriyorum.basarabilse geri kacicakboyu kapı koluna yetmiyor
Yok yukaridan asagi. Butun odalar tutuldu cok aktif bi konak burasi.26 numarayi begeniyorsan burcunu soyle.
Valla öyle.is tut deseler hastayım derim ama kızım için herşeyi yapiyorumayyy canim yaa...kiyamam. idare edeceksin annecik
Ne kadar zekali oldugunu daha evvel de baya bi soylemisimdir sanirimGene şişmeye başladı uyuzlar.doktorda baktığında birşey yoktu.sabahta test için kanepe tepelerinde gezdim aciyacakmi diye
Kardeşiz ama konu iki numaraysa iş değişir
Teşekkürler canım sanada anlaimmi sağlık sorunumun ne olduğunu