- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.781
niye gi? iyi biseyse tasisin ustlere ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye gi? iyi biseyse tasisin ustlere ...
Ümmü ney? Kim bilir ne anlam taşımakta..miladre bundan sonra senin adın Ümmügülsüm olsun
ben o odalarin ne ise yaradigini hala anlamadim canim ya ben hollandada yasiorum, 2 evlat annesiyim, memurum, suan isteyim . Sen ?
Ümmü ney? Kim bilir ne anlam taşımakta..
efendimizin (sav) kizinin ismi ... anlamini bilmiyorum amaÜmmü ney? Kim bilir ne anlam taşımakta..
Odalar aslinda cok ise yariyorda daha faaliyete gecirmedik.
Ben de Londradayim.
Iyi bi sey olsa takar mi o sana.
efendimizin (sav) kizinin ismi ... anlamini bilmiyorum ama
Ne bilem ben bazıları utanmasalar çantayla kafama saldıracaklar
Güvenim sarsıldı...
Sallıyorum bol keseden sağa sola zor değiiiil.. arıyorum tutuyorum kah tutamıyorum zor değil..
bunalıma girdim
Güzel isim be sana çok yakışırdı uuuuuummmmmmuuuuuuugulsummmummmNe bilem ben bazıları utanmasalar çantayla kafama saldıracaklar
Güvenim sarsıldı...
Sallıyorum bol keseden sağa sola zor değiiiil.. arıyorum tutuyorum kah tutamıyorum zor değil..
bunalıma girdim
Anlamına bak kız bakalım ne tur bir insan diye çıkacak anlamiÜmmü ney? Kim bilir ne anlam taşımakta..
aaaah Londra mi ? ne guzel . Bir kere gelmisligim var sadece. Yazin tekrar gelmeyi planliyoruz , bakalim insallah. Cok guzel Londra yaa , cok begenmistim.Odalar aslinda cok ise yariyorda daha faaliyete gecirmedik.
Ben de Londradayim.
Iyi bi sey olsa takar mi o sana.
aaaah Londra mi ? ne guzel . Bir kere gelmisligim var sadece. Yazin tekrar gelmeyi planliyoruz , bakalim insallah. Cok guzel Londra yaa , cok begenmistim.
odalar nasil cok ise yariyor ,mesela??
hmm... sanmiyorum yaNe bilem ben bazıları utanmasalar çantayla kafama saldıracaklar
Güvenim sarsıldı...
bunalıma girdim
Yemek yapiyodum kiz. Bakamadim.zey-mur ordasin biliyorum
tamam , hade bakalim.Londra'ya gelince disarida kalmiyorsun.
Hele bi kemik kadroyu olusturalim. O zaman tek tek anlatirim.
Aralarina almislar seni daha ne istiyorsun.
--------------------------------
Kizlar bi astrolog buldum ilk defa bir ingiliz e baktiricam. Yalniz degisik bakiyormus. Umarim deger.
Güzel isim be sana çok yakışırdı uuuuuummmmmmuuuuuuugulsummmummm
Anlamına bak kız bakalım ne tur bir insan diye çıkacak anlami
Gülsumun annasi demekÜmmü ney? Kim bilir ne anlam taşımakta..
tamam , hade bakalim.
sen calisiyormusun?
Hıııı dövseler bile gıkım çıkmasın yani?.. I ıııh, olmaz.
hmm... sanmiyorum ya
Kızım öyle basit bir anlamı olsa peygamber efendimiz kızına koyarmi o ismi.googlenin her dediğine inanma sen.he.. kısaca yuvarlak yüzlü. yok ben kendi ismimden memnunum.
Ne zaman dovduk kız seniHıııı dövseler bile gıkım çıkmasın yani?.. I ıııh, olmaz.