- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.001
Aman boşver .hazimsizlik yaşıyordur o şimdi.gecince düzelir.d aha iyi beddualarim var lazim olunca haber ver ozelden yaparım benHiiiimmmm erkekler biraz bencilller o konuda maalesef canım.Neyse erkek mevzularina girmeyelim daha yarım saat önce benim ex beni dellendirdi.Terbiyemi bozmiyyyciiimm
Hadi bakalim boyle de gitsin, ocak ta dogacak galiba. Oglak burcu oluyor.
nese-li_hilos profil resmin cok kotu ya. Cok aradin galiba.
Ama kilomu soyleyince sen dalga geciyosun. Sana malzeme olmamak icin soylemiyorum bendeZeymur hanim sizde kilonuzu yanlış soyluyirsunuz biz birşey diyor muyuz lütfen ama
Bilmem miDaha iyilerini de yapabiliyorum ama burda yapmak istemedim
Mubarek gun amin desem bi dert demesem bi dert:)Güzel beddua güzel.ama yetersiz o bölge komple cibsnlansin inşallah.
Ay ayni benim oglum canim. Hem kardese etmedigi eziyet kalmiyor hemde simdiden abilik yapip koruyup kolluyor.Yerim onları ben.Benimki de güya evimizin erkeği ama bu aralar sinek sesinden bile korkuyor.Kıskançlık varmi sizde.Bizimki kardeşini hem çok seviyor hemde hiç acımadan pat pat
Kiz onun anasi babasida ayni yerde yasiyor. Benimki bahce yapti ya evin onune. Cesit cesit agac dikti. Kayisi ekmis. Kayisi da hemen meyve vermis. Ama 3 5 bisey yani. Zekasi beyninden fiskiran eltim hamileyim diyip yemis bunlari. Benimki bisey dememis tabi ama cildirmis. Bende duyunca kafayi yedim.
Anasigilin kocaman kayisi agaci var ustu kayisi dolu. Karsi komsumuz esimin yeyzesi 2 tane kocaman kayiso agaci var basi kayisi kayniyor. Fazla zeki eltim gelip bizim daha yeni diktigimiz kayisinin meyvesini yiyor.
Esimde bende emek verdigimiz seyin ilk meyvesini kendimiz yiyelim isteyen kisolleriz. Seneye hepsini yesin. Ya da 1 2 yesin biraksin hepsi yenir mi ya.
Hepsi bi yana bartlak beni benden aldı
Biz buna Türkçede kisaca görgüsüzlük diyoruz:))))Ben senin yerinde olsaydim kayisi agacini yedirirdim ona. Bende ilk heves ettigim seylerden birinci olarak yararlanmak isterim. Birde madem canin cekti, af edersin kuduz gibi hepsini sömürmekte nedir?
Ilk duydugumda gülme krizini girmistim, anam ise "o ne bicim isim be" diye söylendi
Napim ben hiçbir kiloda o kadar sıfır görmedimAma kilomu soyleyince sen dalga geciyosun. Sana malzeme olmamak icin soylemiyorum bende
Ne dalga geciyorsun. Ben 2 dogum yaptim pespese. Bironi veremeden tekrar hamile kalinca kilolar ustuste bindi. Masallah everest tepesi kadar oldu. Gulme komsuna gelir basinaNapim ben hiçbir kiloda o kadar sıfır görmedim
HiLoşum hani etiket ask oLsun beni mi kandirik yaptin hih kustum
Biz buna Türkçede kisaca görgüsüzlük diyoruz:))))
Ahahaha tamam hiLosumm affediLdinn ☺☺ fotoLu qordumm yaa ☺☺Küsme kuzum 178. Sayfada vallah etiketledim gız. Sana gurban olam:-*
De canım de.Hak ediyor namussuz.Mubarek gun amin desem bi dert demesem bi dert:)
Tamam canim dedim gitti:)De canım de.Hak ediyor namussuz.
Atarli gençlik.Bizimki bu aralar çok hircinlasti babasını bir görüp bir görmeyince.Geceleri yanimdayatıyor yoksa sabaha kadar uyku yok.Ay ayni benim oglum canim. Hem kardese etmedigi eziyet kalmiyor hemde simdiden abilik yapip koruyup kolluyor.