- 24 Mart 2012
- 17.165
- 3.528
- 41
Filizcim ostrojen dusuklugu reglinde azalma yapiyir bitkisel olarak yukseltilebilir
Ostrojen dusuklugu icin hangi kur kullanıyorsunben kurlerı zaten kullanıyorum ama etkı yapmıyor
dedıgım gıbı benımkı 10 senelık erken menopoz. ama yıne de kür tarifi alabilirim , denemekten zarar gelmez
Ostrojen dusuklugu icin hangi kur kullanıyorsun
Önerdiğin doktoru tv gördüm çok genç filiz yazdıklarını okuyamıyorum psikolojim okadar kotuki şimdi ortam kötü hastaneyede gidilmiyor Rabbim kendi katında şifasını versinsu an hıc bır sey kullanmıyorum
sadece cyclo ıcıyorum her ay duzenlı
Cyclo adet olunuyormusu an hıc bır sey kullanmıyorum
sadece cyclo ıcıyorum her ay duzenlı
Cyclo adet olunuyormu
Önerdiğin doktoru tv gördüm çok genç filiz yazdıklarını okuyamıyorum psikolojim okadar kotuki şimdi ortam kötü hastaneyede gidilmiyor Rabbim kendi katında şifasını versin
ınstagram da tanıdım ben. yuzyuze de gorusmus oldum. ve dedıgım gıbı enazından anlasılmak ya da bır doktor bıle bak bunu yasıyor ve cozum bulamıyor ama cozum bulmak yerıne hayatını ve saglıgını dusunerek; spor yapmak, saglıklı beslenmek, başka kadınların dogumuna sahıt olup yıne de guclu olmak. bu kadın bunları yapıyor, senden her anlamda daha fazla ımkanı varken, o bır cocuga hayatını baglamıyor ama cocuk ıcın cozumler de var ama en onemlısı kendı saglıgın. ben bunları dusunur oldum ıste, banu hanımla tanısınca. ve bence en onemlı oncelıgımız de kendı beden ve ruh saglıgımız. cunku bunlar ıyı olmazsa, ne hayatımızın ne evlılıgımızın gıdısatı al
Yok böyle birşey genetik değil hiç aklında olmayan şeyi doktor yüzünden .... düşmüyor lanet fsh hiç vicdan azabida çekmiyorlar bunlar nasıl doktorum diyebiliyorlardı
doktorları bırak, ınsanların cogu sadece kendı cıkarlarını dusunuyor. bu sebeple hakkımızı helal etmesek de maalesef bu tur ınsanlar ıster doktor ıster aıle ıster arkadas hatta belkı sevgılı ya da es olarak bıle karsımıza cıkıyor ya da cıkacak maalesef.
bıraksak ne olacak artık kendi derdimize düştük filiz sana özel msj attım geldimi bilmiyorum. atmasını bilmiyorum. Deneyimli olduğum için sormak istedim sana regl azligi ostrojen kaynaklı yoksa progestion dusuklugunden kaynaklanıyor içmediğim bitki kalmadı diyet yapıyorum kiloluda değilim boşa kürek çekmek olmasin resmen ac yaşıyorum yinede düşmüyor ama ostrojen bayağı düştü
bıraksak ne olacak artık kendi derdimize düştük filiz sana özel msj attım geldimi bilmiyorum. atmasını bilmiyorum. Deneyimli olduğum için sormak istedim sana regl azligi ostrojen kaynaklı yoksa progestion dusuklugunden kaynaklanıyor içmediğim bitki kalmadı diyet yapıyorum kiloluda değilim boşa kürek çekmek olmasin resmen ac yaşıyorum yinede düşmüyor ama ostrojen bayağı düştü
hayır ostorejen azlgından olur erken menopoz. ve ılac ıctıkce ostorejen yukselır ama bu suni bır hormon etkısı oldugu ıcın, ostorejen yukseldı hadi bebek sahıp olmak ıcın hersey tamam anlamına asla gelmez. cunku dedıgım gıbı suni nbir etki ve genelde cogu kişide işe yaramaz.
ayrıca naçizane tekrar sana tavsiyem , erkekler cocuk ıster aıleler cocuk ıster kadınlar cocuk ıster. tamam eyvallah. ama hıc kımse ozellıkle erkekler etrafında streslı ve mutsuz bır kadın ıstemez. sen kafaya taktıkca , o ınsanda da baba olamama durtusunu ortaya cıkıyorsun sureklı. ayrıca gunluk hayatınızın huzurunu ve dengesını bozuyorsun. hem kendım hem de bır cok ınsanın senden daha uzun soluklu evlılık ve yai tecrubelerınden cıkarım yaparak, bunları soyluyorum