Gebeliğe Hazırlık Fsh yuksekligi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emiise

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2020
56
97
3
39
Merhaba fsh hormonunu dusuren biri var mi lutfen yardimci olun#fsh

Son düzenleme:
Merhaba bende aynı şey için çare arıyorum sizin fsh değeriniz kaç acaba ben sadece instagramdan aldığım clife macun ile bi miktar dusurdum ama devamlı kullanamadigim için hala yüksek şimdilik sadece hayıt tohumu çayı yada hapı kullanmayi düşünüyorum genelde bu öneriliyor

Benim subat ayinda fsh 26 cikti erken menepoz denildi mart ayinda 28 ciktisizin kacti

Benim subat ayinda fsh 26 cikti erken menepoz denildi mart ayinda 28 ciktisizin kacti
Benim suan 10.8 civarı bişey 11 küsürden indi ve öyle kaldı yakın zamanda baktiramadim malum durumdan dolayı ama amh bakildi o iyi çıkmıştı menopoz demek için ona da bakılmasi gerek size de bakıldı mi

Kendimde yaşamadım ama çok duydum. Hayıt tohumunu bi araştırın. Konu olarakta çok açılmış. Erken menopoz denilenlerde bile çok güzel düşüş olmuş ya da menopoza girmek üzeresin tüp bebek deneyelim denilenlerde. Bence mutlaka kullanmalısınız çok güzel sonuç alacağınıza eminim. Hatta bana kalırsa suyuyla çayıyla da uğraşmayın. Siz tedavi amaçlı kullanacağınız için en az 3 ay kullanmanız gerek, yorar sizi uğraştırmak. Eczaneye gidin hapı satılıyor bitkisel. Ondan alın. Aksatmadan her gün 1 tane için. Hatta tedavi amaçlı olanlara günde 2 de kullandırıyor bazı doktorlar ona da bakarsınız.

Henuz sonuclanmadi amh

Benim amh 0.4 fsh 11
Arı sütü bal poleni karışımı
Hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesi çayı kullanıyorum düştü mü bilmiyorum malum durumdan kan veremiyorum umarım işe yarar

Benim amh 0.4 fsh 11
Arı sütü bal poleni karışımı
Hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesi çayı kullanıyorum düştü mü bilmiyorum malum durumdan kan veremiyorum umarım işe yarar
Clife macunu duydunuz mu özellikle ang sorunu olanlar için oldukça etkili gibi duruyor paylaştıkları gönderilerde de mevcut imkanınız varsa alabilirsiniz bende alacağım inşallah suan regl bekliyorum bi süre kullandım gerçekten güzel bir takviye ve bunun yanında su tüketimi aynı zaman da evde hareket de çok önemli inşallah sonuç alırız uyguladigimiz şeylerden

O da aklımda şimdi bu dediklerime başladım. Onu da yaparsam kiste dönmesinden korkuyorum. Elimdekiler bitince almayı düşünüyorum

Henuz sonuclanmadi amh
Oda önemli çünkü benim de fsh yüksek ama amh güzel çıktı en azından o yüzden sevindim inşallah sizin de öyle çıkar fsh stresle çok alakalı diyorlar ama bende hala stres oluyorum malesef

Arkadaşlar adet düzensizliğim yoktur 12 ay önce çocuk düşündüğümüz için doktora gittik eşimle rutin testleri yaptırdık ve fsh 11 lh 12 çıktı. Ertesi ay testleri tekrarlandık fsh 9 lh 11 çıktı. Doktorumu değiştirdim diğer ay yine 9 lü değerler çıktı. Yumurta kontrolünde yumurta görünüyor çatlıyoe ama döllenme olmuyordu. Sonrasında birdahaki baktırmadım. Testere Dişli Aslan pençesi aldım adet olduğum gün başlayıp sabah akşam yumurtlama gününe kadar içiyordum ama çok düzenli yapamıyordum 2 ay denedim sanırm sonra kaldı. 2 ay önce tekrar dokra gittim olmuyor diye. Doktorum femara verdi ve 2. Ayımda hamile kaldım. Ancak hamile kaldığım ay kontrole bile gitmemiştim korona nedeniyle çocuk fikrini aklımdan atmıştım ki hamile olduğumu öğrendim şu an 6 haftalık gebeyim. Fsh a bu kadar takılmayın aylık değişiyor. Yumurta takibiniz normalse sorun yok rabbim zamanını biliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…