FSH yüksekliği ve Estradiol düşüklüğü problemi yaşanyan

birmucizebekler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
21
5
86
ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim çocuk istiyoruz ama adet düzensizliğinden doktora gittim fsh 13 estradiol 30 ilk gittiğim doktor ben bişi yapamam aşılama yaptırman gerek dedi direk muayene bile etmedi. başka bir doktara gittim düzensizlik yaşadığım için bu hormon değerlerini dikkate almıcam diyip bir ilaç verdi adı clclo-Progynova bugün kullanmaya başlıcam bitince adet olunca yine hormon değerlerine bakalım dedi olmazsa AMH değerlerine bakılması gerek dedi. FSH değerlerini düsürmek için bitkisel olarak testere dişli aslan pençe otu iyi geliyormuş ama ben bu ilaçla birlikte onu içsem sorun olur mu ki??

Sizin gene çok yüksek değil fsh benim 35 den 6 ya düştü testere dişli Aslan pençesi kürü yaptım ama ben ilaç kullanmadım faydasını gördüm tavsiye ederim

Doktor bu değerleri düşürmek için bir ilaç verdiyse siz başka bir şey kullanmayın derim.

polikistik durumumda adetlerim hiç bir zaman düzene girmedi 3 ayı geçiyor gelmesi ancak tarusalle olabiliyorum hep anlamadım inşallah bir sonraki tahlilerde düzelmiş olur.

Benimde fshm 18.75 çıkmıştı testere dişli aslan pençesive hayıt tohumu çayı içtim..cyglo prognova kullanırken içitim bi sankıcasj olmuyor ve geçen ay fshm 14 e düştü ..düzenli olarak kullanmanızı öneririm işallh faydası olur

bugün başlayayım o zaman inşallah faydasını görürüm. bu yaşıma kadar hiç düzenli adet göremedim bulunduğum ilçede doktor bile yok 2-3 saatlik merkez ile gitmek her seferinde mümkün olmuyor ya da doğru doktorlarla karşılamıyoruz. hormonal bozukluklar falan neyse biran önce atlatıp anne olmak istiyorum Allahnasip ederse inşallah. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyene nasip etsin.

bugün gittim doktora fsh 8 düşmüş ama E2 yine düşük 28 değerlerin de. Klomen verdi 5 kullan 3 gün sonra gel tekrar dedi. bu ay içinde de ovülasyon testi yaptım ama hiç çift çizgi olmadı nasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…