selam kızlar anne olmak dünyanın en güzel duygusu kızımı ve ailemi cok sevıyorum
Allahımda kısmet ederse ikinci kez anne olmak istiyorum
adetlerim düzensizdi hormon testi yaptırdım
FSH :5,54
LH:16,55
çıktı
dr. um pek ilgilenmedi burada araştırdığım kadar lh ve fsh birbirinin tersi değerler olmalıymış ve bilen bilir LH ım yüksek,ben ne yapmalıyım( cok stres oldum,bu hormonu düşürecek bitki ilac vs. yok mu
klomen içebilirsin dedi dr. içsem bile hormonumu düşürmeyecek ,gebe kalmaya engel bir hormonmuş ne yapıcam şimdi????? ne olur yardım edin
geçmiş olsun sizin pko sorunu var sanırım lh yüksekliği bu demek oluyor bildiğim kadarı ile bu konuda açılan bir başlık var pkolu olupta hamile kalanlar diye oraya yazın isterseniz ordaki arkadaların çoğu soğan suyu yapıyor inşallah işinize yarar.
geçmiş olsun sizin pko sorunu var sanırım lh yüksekliği bu demek oluyor bildiğim kadarı ile bu konuda açılan bir başlık var pkolu olupta hamile kalanlar diye oraya yazın isterseniz ordaki arkadaların çoğu soğan suyu yapıyor inşallah işinize yarar.
teşekkur ederım,dr. gittim baktı alttan ulatasonla küçük küçük multiovistik ler var dedi,küçük kist sanırım yumurta büyütmek için klmen verdi,lh ım 20 olmuş dün hormon testi yaptrdım bu hormonu düşüren ilaç var mı? yada bitki
benim bildiğim bir ilaç yok ancak pkolu arkadaşlara sorun isterseniz bildiğim bir soğan suyu var onuda hiç yapmadım saraçoğluunu sitesine bakın genelde orada kürler oluyor inşallah işinize yarar.