Fsh tarlusal

Masalecem

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
168
20
18
48
Erken menepoz fsh değerini sordum Dr 80 dedi internete bakıyorum 28 diyor erken menepoz fsh çıldıracam hiç evlenmedim evlenmeden menepoza girmek istemiyorum tarlusal kullanırken ateş basıyor normalmi bu ltfrn yardımcı olun 1 kutu kullandım 5 gün bekledim Dr 10 gün daha kullan dedi ama beni mahvetti ateş başlıyordu basar oldu tarlusal kullanırken hormon testleri yuksekmi çıkar tarlusal kullanırken ada çayı aslan pençesi udi hindi tozunu balla karistirio yiyorum doğrumu yapıyorum ltfn yardımcı olun ilk defa reglim 20 gün gecikti covid oldum oyuzden i acaba

masalecem hanım, yazdıklarınızı okuyorum çok paniksiniz, stres oldukca vucudunuzdaki işleyiş daha da kotuye gider. doktor onermedigi sürece aktardan birşeyler alıp kullanmamalısınız aksi takdirde daha kotu olabilir sizin için, 46 yasında oldugunuz için yavas yavas vucudunuzdaki yumurtalıklar azalmaya baslamış ve 40 yasından sonra görülen menapozlar zaten erken menapoz diye gecmiyor. sizin için eger cok anne olmak istiyorsanız yumurtalık dondurma işlemi en mantıklısı.. ben hemşire olarak söylüyorum ki bu kadar stres olup korkutmayın kendinizi. dogum kontrol hapı da kullanabilirsiniz doktor kontrolunde.

40 mis erken menepoz değeri annem 50 yaşında girdi menepoza anne kaç yaşındaydı cocukta öyle olurmuş panik olmamın nedeni ilk defa aksadi ve bekarım evlenmeden. Erken menepoza girmek istemiyorum 2 gün önce kahverengi leke gelir ondan sonra regli olurdum 22 gün geçti ilk kutunun hepsini kullanmışım 5 gün kullanılmamış 6 gün kullandım 5 gün geçti olmadım dra gittim 2 kutu yazdı 10 gün kullan olursun dedi insalah olurum ilaç ateş basması terleme vajinal kuruluk yaparmis normalmiş bağışıklığın düşmüş bugün kan verdim tarlusal kullanıyorum değerleri etkiler yumurta dondurma işlemi direk menepoz ama ilk kez tarlusali kullanıyorum polikistik over dedi Dr supropubik pelvis us cekilxek alttan çekmezler insalah siz evlisiniz galiba yaşınız küçük benden galiba evli olsaydım dert yapmazdım ltfn anlayın beni panik olmamın sebebi hiç evlenmemiş olmam

yumurtalık dondurma işlemi menapoz değildir lütfen araştırın ileride cocuk sahibi olmak isterseniz bi şansınız olur dondurma işleminde . annemle yaşıtsınız annem bu yıl girdi menapoza ama annesi daha erken girmiş yani anneden farklı olabiliyor cogunlukla, sizin evlilik planınız var mı ?

Allah nasip ederse olur

stres yapmayın vucudunuzu streste bırakmayın. daha da gecikir ve hormonlar bozulur. her gün su içmeyi unutmayın saglıklı beslenmeye özen gösterin umarım istediğiniz gibi olur yuva kurup anne olmanızı diliyorum

Değerlerim düşmüş tarlusallami bağlı acaba Lh 4.88 fsh 4.30 prolaktin 18.54 esteredol 202 tarlusali düşürdü bunları yoksa aslan pençesi çayı adaçayı Melisa çayımı düşürdü ozaman menepozda değilim regli değilken yapıldı ama bugün yapıldı 22 gün gecikmisti ozaman ilaç bitince regli olabileceğim degilmi yoksa yeniden yukselirmi

Cuma dahiliye bakacak kalıcı olurmu bu değerler aslan pençesi çayı çok içtim aç karnına verdim kanı jinekolog baktığında cividim değerler yükselmişti galiba enfeksiyondan çok soru sordum ozr canm halkını helal et tarlusal daha bitmedi ozaman bitki çayları da ara vereyim sahada düşürmesin ateş basmıştı tarlusal kullandığım ilk 5 gün acaip terlemistim gece vajinada kuruluk yaptı şimdi goguslerim hasaslasti karnım ağrıyor ateş basması normal antalyadayiz çok sıcak cuma günü bitiyor haftaya cumada ultrasyonla girecegim çok dua ettim çok ağladım inşallah normale döner regli olursam hemen fsh ye baktrcam çünkü regli değildim çok soru sordum hakkını helal et canim

dediğim gibi stres geciktirir önce rahatlayın. sökülmesi icin birsürü videolu egzersizler var onları izleyip uygulayın olursunuz merak etmeyin :)

İlaç düşürdü bence yada covidim ondan etkilendi karnım ağrıyor ama bugün yarın olurum tskrler inşallah tarlusala gerek kalmaz bidaha

covidden degerler o kadar yukselmez, yaşınız ilerliyor diye ara ara yükselebilir bilemedim. saglıcakla:)

Fsh nasıl düşürülebilir var mı spesifik öneriniz?

Hayıt hapi içtim tarlusaldan sonra regli oldum tarlusala hayıt hapını içtim 3 gün sonra regli oldum fsh dusmeseydi regli olamazdım galiba adaçayı aslanpençesi Civan percemi çayı fsh düşürüyor soğan kürü yapacaktim ama 2 defa 1 ayda regli oldum bırakalım reglim düzenli olacakmi

sizin fshla regl olmanızın alakası yok . söktürücü sayesinde regl oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…