40 mis erken menepoz değeri annem 50 yaşında girdi menepoza anne kaç yaşındaydı cocukta öyle olurmuş panik olmamın nedeni ilk defa aksadi ve bekarım evlenmeden. Erken menepoza girmek istemiyorum 2 gün önce kahverengi leke gelir ondan sonra regli olurdum 22 gün geçti ilk kutunun hepsini kullanmışım 5 gün kullanılmamış 6 gün kullandım 5 gün geçti olmadım dra gittim 2 kutu yazdı 10 gün kullan olursun dedi insalah olurum ilaç ateş basması terleme vajinal kuruluk yaparmis normalmiş bağışıklığın düşmüş bugün kan verdim tarlusal kullanıyorum değerleri etkiler yumurta dondurma işlemi direk menepoz ama ilk kez tarlusali kullanıyorum polikistik over dedi Dr supropubik pelvis us cekilxek alttan çekmezler insalah siz evlisiniz galiba yaşınız küçük benden galiba evli olsaydım dert yapmazdım ltfn anlayın beni panik olmamın sebebi hiç evlenmemiş olmammasalecem hanım, yazdıklarınızı okuyorum çok paniksiniz, stres oldukca vucudunuzdaki işleyiş daha da kotuye gider. doktor onermedigi sürece aktardan birşeyler alıp kullanmamalısınız aksi takdirde daha kotu olabilir sizin için, 46 yasında oldugunuz için yavas yavas vucudunuzdaki yumurtalıklar azalmaya baslamış ve 40 yasından sonra görülen menapozlar zaten erken menapoz diye gecmiyor. sizin için eger cok anne olmak istiyorsanız yumurtalık dondurma işlemi en mantıklısı.. ben hemşire olarak söylüyorum ki bu kadar stres olup korkutmayın kendinizi. dogum kontrol hapı da kullanabilirsiniz doktor kontrolunde.
Allah nasip ederse oluryumurtalık dondurma işlemi menapoz değildir lütfen araştırın ileride cocuk sahibi olmak isterseniz bi şansınız olur dondurma işleminde . annemle yaşıtsınız annem bu yıl girdi menapoza ama annesi daha erken girmiş yani anneden farklı olabiliyor cogunlukla, sizin evlilik planınız var mı ?
Fsh nasıl düşürülebilir var mı spesifik öneriniz?masalecem hanım, yazdıklarınızı okuyorum çok paniksiniz, stres oldukca vucudunuzdaki işleyiş daha da kotuye gider. doktor onermedigi sürece aktardan birşeyler alıp kullanmamalısınız aksi takdirde daha kotu olabilir sizin için, 46 yasında oldugunuz için yavas yavas vucudunuzdaki yumurtalıklar azalmaya baslamış ve 40 yasından sonra görülen menapozlar zaten erken menapoz diye gecmiyor. sizin için eger cok anne olmak istiyorsanız yumurtalık dondurma işlemi en mantıklısı.. ben hemşire olarak söylüyorum ki bu kadar stres olup korkutmayın kendinizi. dogum kontrol hapı da kullanabilirsiniz doktor kontrolunde.
sizin fshla regl olmanızın alakası yok . söktürücü sayesinde regl oldunuz.Hayıt hapi içtim tarlusaldan sonra regli oldum tarlusala hayıt hapını içtim 3 gün sonra regli oldum fsh dusmeseydi regli olamazdım galiba adaçayı aslanpençesi Civan percemi çayı fsh düşürüyor soğan kürü yapacaktim ama 2 defa 1 ayda regli oldum bırakalım reglim düzenli olacakmi
amh degerinize bakıldı mı?Fsh nasıl düşürülebilir var mı spesifik öneriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?