Fsh,lh,prolaktin değerleri bilgisi olan yardımmm!!!

Pardon Lh degerin fsh degerinden düsukmü senin canim dusuk olmasi gerekmiş benim lh fsh biraz yuksek cikmisdi
Ltd
Pardon Lh degerin fsh degerinden düsukmü senin canim dusuk olmasi gerekmiş benim lh fsh biraz yuksek cikmisdi
Tlf azizliği e2 43 progestron 0.5 fsh 8.27 lh 4.56 prolaktin 12.64 degerlerim bu bu tahlilden sonra 15 gun incir kürü yaptım adet olunca fsh özel hastanede baktirdim 12.66 olmuş sanırım incir küru yukselti bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptık bu değerle devlet hastanesi yıl bebek dedi çok şükür iki kızım var yaşında var olursa bir tane daha olsun dedik kısmet artik benim meden ettiğim testere dişli aslan pencesi kullanacam klomen kullanirken kürü uygulayabilirmiyim

Yok cnm ilaç kullanmaman verek sogan kuruyle birlikte uyguluya bilirsin bnd iciyorum testere disli aslan pencesini 15 gun iccem suan 8 ci gunum bamileligi kolaylastiriyormuş

Yok cnm ilaç kullanmaman verek sogan kuruyle birlikte uyguluya bilirsin bnd iciyorum testere disli aslan pencesini 15 gun iccem suan 8 ci gunum bamileligi kolaylastiriyormuş
testere dişli aslan pencesi ile soğan kürü mu birlikte uygulanır.soğan kürü ile klomen mi birlikte kullanilir

testere dişli aslan pencesi ile soğan kürü mu birlikte uygulanır.soğan kürü ile klomen mi birlikte kullanilir
Canim ibrahim saraçoglunun sitesine gir orda canli sohbet var ilaçi bilmiyprum ama onlara soylediginde seni yonlendiriyorlar ben oyle yapmisdim

Profibrahim saraçoglu cnm ben buruya degerlerimi gondermisdim hormon testimi oda yorumlamisdi istersen bi gonder derim ben kullandigin ilacida soyle

Merhaba ben yeni katildim araniza benim lh im fsh mdan cok az fazla ssk da yaptiriyorun bende hormon testlerimi fakat dr hic bi sirun yok dedi sasirdim kaldim evet baktim butun testrime hersey nirnaldi sadece lh 7.kusurdu fsh ise 6 di

Merhaba ben yeni katildim araniza benim lh im fsh mdan cok az fazla ssk da yaptiriyorun bende hormon testlerimi fakat dr hic bi sirun yok dedi sasirdim kaldim evet baktim butun testrime hersey nirnaldi sadece lh 7.kusurdu fsh ise 6 di
Sanırım ultrason görüntüsü devreye giriyo böyle bi durumda eğer kist yoksa az bi yükseklik önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…