Fsh,lh,prolaktin değerleri bilgisi olan yardımmm!!!

mimoza__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
494
301
merhaba arkadaşlar ben bir kaç ay önce bu hormon testini yaptırmıştım bu ay da adetimin 3. Günü tekrar yaptıracağım doktorum net birşey söylemedi bana yorumlayanilecekler yardım ederse sevinirim fsh ve lh değerlerim de sıkıntı var mı?

LH: 4,52
E2: 21,11
FSH: 3,74
PROLAKTN: 45.94
TSH: 1,67

Bu şekilde değerler normalleri nasıldır bir de E2 hormonu adet dönemi dışında yüksek mi oluyor???

Prolaktin hormonu yüksek çıkmış 20 olması gerekiyordu bu değerin.bu hormonun yüksek çıkması gebeliği engelliyo yumurtlama bozukluğu adet düzensizliğine neden oluyo.ilac kullanınca düşüyo hemen.sikinti stresten uzak dur

Teşekkür ederim cvpladıpınız için. Evet prolaktin yüksek biliyorum onun dışındaki değerlerim normal mi?

Teşekkür ederim cvpladıpınız için. Evet prolaktin yüksek biliyorum onun dışındaki değerlerim normal mi?
E2 dusuk gorunuyor. E2 nin dusuk olmasi sknti olabilir yumurtlama ve yumurta rezervleriyle ilgili sknti olabilir.

E2 dusuk gorunuyor. E2 nin dusuk olmasi sknti olabilir yumurtlama ve yumurta rezervleriyle ilgili sknti olabilir.
E2 hormonu adet dönemi dışında yapılan testte 399 küsür bu hormon adet döneminde düşük oluyor sanırım

Sadece benim bildigim 50 den az 30 dan cok olmali diye biliyorum.

Merhaba yine ben bu ayki hormon testimle karşınızdayım arkdşlar bu ay hormon değerlerimin hepsi normal çıktı ancak fsh 6.6 olduğu için doktorum menogon 75 iğne verdi 5 gün fsh değeri işaç kullanacak kadar kötü durumda mı (doktorum bi açıklama yapmadığı için kafam çok karışık)

Canim valla kotu gorunmuyor. Bence biraz daha dussun ve bir daha yukselmesin diye vermis o ilaci. Masaallah senin bunyen baya olumlu tepķi vermis

Ya canim simdi terar baktimda onceki sonuclarina fsh neden yukselmis acaba korkma yine normal sayiliyor ama 10 un alti normal belki biraz yukselmis ya ondan vermistir korkulacak virsey yok.

Ya canim simdi terar baktimda onceki sonuclarina fsh neden yukselmis acaba korkma yine normal sayiliyor ama 10 un alti normal belki biraz yukselmis ya ondan vermistir korkulacak virsey yok.
İnşaallah öyledir stres olup tekrar hormonları tavan yaptırmak da istemiyorum biraz rahat olmak lazım sanırım

Canim senin e2 cok dusuk yumurta gelisimi icindir o 35 alti olmamasi gerek bide prolaktinin fsh cok yuksek bak sende pover kis var sanirim sogan suyu ve testere disli aslan pencesi uygula hormon duzenleyici bende ibrahim saraçoglunun sayfasindan siparis verdim durumun musaitse al bence

Bu sonuçlarım eski bu ay tekrar tahlil yapıldı herşey normal değerlerinde o tahlil yapıldığında stresli bir dönemden geçiyordum sanırım ondan o şekilde oldu bu ay herşey normal çok şükür fsh sadece 6 öıktı o da çok büyük bir sorun teşkil etmiyormuş teşekkür ederim önerin için :)

Evet benim fsh 6.25 cnm sevindim senin sdina rabbim insallah gonlune gore verir aminnn

Benimde e2 43 progestron 0.5 dev 8.27 on 4.56 prolaktin 12.64 incir kürü uyguladim 15 gun sonraki ay fsh 12.66 olmuştu farklı bir hastanede yaptırmıştı acaba insan mi farklı çıktı bu durumda ne yapabilirim acaba

Benimde e2 43 progestron 0.5 dev 8.27 on 4.56 prolaktin 12.64 incir kürü uyguladim 15 gun sonraki ay fsh 12.66 olmuştu farklı bir hastanede yaptırmıştı acaba insan mi farklı çıktı bu durumda ne yapabilirim acaba
Canim LH ve prolaktinin Kac acaba prolaktin Lh Dusuk Olmasi Lazim

Pardon Lh degerin fsh degerinden düsukmü senin canim dusuk olmasi gerekmiş benim lh fsh biraz yuksek cikmisdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…