- 21 Mart 2016
- 278
- 132
- 103
- 35
- Konu Sahibi sinemimsi35
-
Teşekkür ederim cevabınız için10'un altında olması istenir genelde. Kabusluk bir şey yok.
Masallah cok sevindim rabbim saglikla doğmasını nasip etsin amh degerinizi biliyor musunuzBenimde 9 idi. Yaşımda 26. Doktorum yaşına göre biraz yüksek ama değişen bir değer bu dedi. Ama ben yine de çok korktum buradan okuduklarım falan filan aklıma neler geldi. Ama şimdi hamileyim. Değerlere çok da takılmamak lazımmış.
Amin Rabbim hayırlı vakitte size de nasip etsin. 3 küstürdü ama keşke baktırmasaydım diyorum çünkü amh güvenilir bir değer değilmiş bir Profesörün yazısında okudum ve kendisine de soru sormuştum genç yaşlarda amh bakılmasını ticari olarak görüyor genellikle. Bana boşuna tahlille para harcıyor milletimiz demişti doğru valla. Yaşınız gençse benim gibi tahlil sonuçları ile kendinizi sakın yıpratmayın ben çok ağlamıştım Fsh ım yüksek kesin amh m de düşük çıkar falan diye.Masallah cok sevindim rabbim saglikla doğmasını nasip etsin amh degerinizi biliyor musunuz
Moral oldunuz bana Allah razi olsun 31 yaşımdayim doktorumda dedi yaş avantajın var diye rabbim insallah nasip eder banadaAmin Rabbim hayırlı vakitte size de nasip etsin. 3 küstürdü ama keşke baktırmasaydım diyorum çünkü amh güvenilir bir değer değilmiş bir Profesörün yazısında okudum ve kendisine de soru sormuştum genç yaşlarda amh bakılmasını ticari olarak görüyor genellikle. Bana boşuna tahlille para harcıyor milletimiz demişti doğru valla. Yaşınız gençse benim gibi tahlil sonuçları ile kendinizi sakın yıpratmayın ben çok ağlamıştım Fsh ım yüksek kesin amh m de düşük çıkar falan diye.
Amin ne demek :) sağlıklı beslenme ve yürüyüşü önermişti doktorum sigara da içiyordum bırak demişti fsh yüksek çıktığında. Sonrasında bıraktım rabbim kısa sürede nasip etti hiç canınızı sıkmayın vakti zamanı bellidir. Bende şimdi diyorum tam koronanın patladığı zamana denk geldi hep korku doluyum hayırlı vakitte versin Allahım.Moral oldunuz bana Allah razi olsun 31 yaşımdayim doktorumda dedi yaş avantajın var diye rabbim insallah nasip eder banada
Canım bugün benim de amh istedi doktor 33 yaşındayım bir boş gebelik ve bir asılamam oldu tutmayınca amg istedi . O profesörün ismini özelden ya da burdan yazar mısın okumak isterim makalesiniAmin Rabbim hayırlı vakitte size de nasip etsin. 3 küstürdü ama keşke baktırmasaydım diyorum çünkü amh güvenilir bir değer değilmiş bir Profesörün yazısında okudum ve kendisine de soru sormuştum genç yaşlarda amh bakılmasını ticari olarak görüyor genellikle. Bana boşuna tahlille para harcıyor milletimiz demişti doğru valla. Yaşınız gençse benim gibi tahlil sonuçları ile kendinizi sakın yıpratmayın ben çok ağlamıştım Fsh ım yüksek kesin amh m de düşük çıkar falan diye.
Tabii yolladım özelden.Canım bugün benim de amh istedi doktor 33 yaşındayım bir boş gebelik ve bir asılamam oldu tutmayınca amg istedi . O profesörün ismini özelden ya da burdan yazar mısın okumak isterim makalesini
Tabii yolladım özelden.
merhaba, benim de 9.57 çıktı doktor yüksek dedi ama gebeliğe engel değil dimi çok korkuyorumBenimde 9 idi. Yaşımda 26. Doktorum yaşına göre biraz yüksek ama değişen bir değer bu dedi. Ama ben yine de çok korktum buradan okuduklarım falan filan aklıma neler geldi. Ama şimdi hamileyim. Değerlere çok da takılmamak lazımmış.
Yani tek bir değerin engel olmasını çoğu doktor mantıksız buluyor. Ultrasonda yumurtalıklarınızın durumu daha net sonuçlar verir. Hiç strese girmeyin.merhaba, benim de 9.57 çıktı doktor yüksek dedi ama gebeliğe engel değil dimi çok korkuyorum
Benim hep 7-8 di tüp bebek tedavisi sonrası 16 ya fırladı bende çok korktum. Doktor dedi biz hastaya bı bütün olarak bakiyoruz. Ultrasonda yumurta varsa önemi yok ve çok değişken bı hormon. 110 fsh ile hamile kalan hastam var dedi. Eskiden 20 fsh ile çocuğun olmaz denilenin 2 tane doğal yoldan çocuğu oldu dedi. Fsh ile ilgili söylenenler artik 15 yıl öncede kaldı dedi. Peki dedim fsh yumurta kalitesini etkiler mi dedim pek etkilemez fsh yumurta sayısını etkiler dedi. Hoş benim fsh düşükken 7-8 yumurtam görünürdü fsh yuksekken 10 yumurta göründü. :) Normalde az görünmesi gerekirdi.Tutarsiz çok. Ayrica sizin normal sınırlarda. Stres, kullanılan bitkisel takviyeler, doğum kontrol hapları, hormon ilaclarina alerji falan bunlar fsh yukseltebiliyor.Hatta fsh o kadar taktım ki doktorum dedi öğretmensin ya düz mantıkla bakıyorsun dediKizlar lutfen yardimci olun FSH degerim 9 çıktı çok mu yuksek gebelik dusunuyorim doktorumla cuma günü gorusecegiz
Yumurtalıklarım gayet sağlıklıymış öyle demiştii, çok sağolunnYani tek bir değerin engel olmasını çoğu doktor mantıksız buluyor. Ultrasonda yumurtalıklarınızın durumu daha net sonuçlar verir. Hiç strese girmeyin.
ben sanıyorum ki 9 olunca direkt gebeliğe engel , yıkıldım valla ya bana aşılama yaparız dedi ama ben zaten 3 aydır deniyorum 23 yaşındayım çok korkuttu beni. Sonra özelde doktora gittim o da dedi ki bu değerler şu anlık sorun teşkil etmez dedi anlayamadım her doktor farklıBenim hep 7-8 di tüp bebek tedavisi sonrası 16 ya fırladı bende çok korktum. Doktor dedi biz hastaya bı bütün olarak bakiyoruz. Ultrasonda yumurta varsa önemi yok ve çok değişken bı hormon. 110 fsh ile hamile kalan hastam var dedi. Eskiden 20 fsh ile çocuğun olmaz denilenin 2 tane doğal yoldan çocuğu oldu dedi. Fsh ile ilgili söylenenler artik 15 yıl öncede kaldı dedi. Peki dedim fsh yumurta kalitesini etkiler mi dedim pek etkilemez fsh yumurta sayısını etkiler dedi. Hoş benim fsh düşükken 7-8 yumurtam görünürdü fsh yuksekken 10 yumurta göründü. :) Normalde az görünmesi gerekirdi.Tutarsiz çok. Ayrica sizin normal sınırlarda. Stres, kullanılan bitkisel takviyeler, doğum kontrol hapları, hormon ilaclarina alerji falan bunlar fsh yukseltebiliyor.
Her doktor farklı yorum yapıyor.Ben o kadar doktora sordum ki çok tutarsız.Yani kimsenin net bisey bildiği yok. Ayrıca 23 yaşında olduğun için yumurtan kalitelidir.Doktorum yumurta kalitesini kadının yaşı belirler dedi. Hem sadece kendini düşünme sperm çok etkili hamile kalmada... Eşinizin değerlerinede baktirinben sanıyorum ki 9 olunca direkt gebeliğe engel , yıkıldım valla ya bana aşılama yaparız dedi ama ben zaten 3 aydır deniyorum 23 yaşındayım çok korkuttu beni. Sonra özelde doktora gittim o da dedi ki bu değerler şu anlık sorun teşkil etmez dedi anlayamadım her doktor farklı
Evet ben bu hafta kendimi netleştireyim eşim de görünsün gerçekten çok zor bir süreçmiş Allah hepimizin yardımcısı olsunHer doktor farklı yorum yapıyor.Ben o kadar doktora sordum ki çok tutarsız.Yani kimsenin net bisey bildiği yok. Ayrıca 23 yaşında olduğun için yumurtan kalitelidir.Doktorum yumurta kalitesini kadının yaşı belirler dedi. Hem sadece kendini düşünme sperm çok etkili hamile kalmada... Eşinizin değerlerinede baktirin
Ve üzülmek yükseltiyor kafanız rahat olsun. İnternetteki videoları dinliyoruz onlar öyle felaket tellalı ki insan sanıyor çocuk olmazben sanıyorum ki 9 olunca direkt gebeliğe engel , yıkıldım valla ya bana aşılama yaparız dedi ama ben zaten 3 aydır deniyorum 23 yaşındayım çok korkuttu beni. Sonra özelde doktora gittim o da dedi ki bu değerler şu anlık sorun teşkil etmez dedi anlayamadım her doktor farklı
İnanır mısınız aynı söylediğiniz gibi. Videoları bir açtım daha da üzüldüm . Yani normal yolla olma imkanı var o zaman içim rahatladııVe üzülmek yükseltiyor kafanız rahat olsun. İnternetteki videoları dinliyoruz onlar öyle felaket tellalı ki insan sanıyor çocuk olmazÇünkü genel konuşuyorlar her hastanın durumu farklıdir kendine ozeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?