- Konu Sahibi papatya_1979
-
canım ya benim de 11 yumurta oluyo düzenli adet de oluyorum ama bende 3 senedir hamile kalamadım . aşılamam da tutmadı bitkiselleri denicem bi kaç ay bakalım tekrar bi test yaptırmaya korkuyorum valla daha yüksek çıkacak diye
ben incir kürünü kullanmaya başladım 8 gün oldu başlayalı sen de dene mutlaka ne olacağı hiç belli olmaz canım
incire bende bu ay başlayacağım. adeteim bitince başlamayı düşünüyorum. ne zaman başlanması gerektiğini bilmiyorum ama ben öyle yapacağım. adetim az geldiği için 5.günde başlamış olacağım ben. adaçayıda içeceğim adaçayını kullanıp sonuç alanı çok duydum burda başka topiklerde. birde buğday suyu doğal dhea içerdiğinden hücreleri yeniliyormuş bu da yumurta sayısı ve kalitesini arttırıyormuş. ben bu ay bunu da içeceğim. inşallah biride olsa işe yarar. rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
merhaba arkadaşlar benim fsh hormonu yüksek bu yüzden trisequens kullanıyorum doktor erken menopoz olabilir dedi benim henüz bebeğim yok. fsh 26 oldu en son. treseguens kullanınca 9-13 arası oluyor. doktor bu hapı sürekli kullanmam gerektiğini söyledi. ben korkuyorum çünkü bu tür haplar meme kanserine yol açıyormuş. Allahım şifa versin tüm hastalara....
.Benimde 18.3 cıktı.Dr. d.kontrol hapı kullanırken olabilecegini soyledi.Bırakınca tekrar gidecem cok korkuyorum(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?