fsh hormonu yüksek olanlar

papatya_1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
96
Yer
İzmir
merhaba arkadaşlar benim fsh hormonu yüksek bu yüzden trisequens kullanıyorum doktor erken menopoz olabilir dedi benim henüz bebeğim yok. fsh 26 oldu en son. treseguens kullanınca 9-13 arası oluyor. doktor bu hapı sürekli kullanmam gerektiğini söyledi. ben korkuyorum çünkü bu tür haplar meme kanserine yol açıyormuş. Allahım şifa versin tüm hastalara....

canım ya benim de 11 yumurta oluyo düzenli adet de oluyorum ama bende 3 senedir hamile kalamadım . aşılamam da tutmadı bitkiselleri denicem bi kaç ay bakalım tekrar bi test yaptırmaya korkuyorum valla daha yüksek çıkacak diye

canım 11 yüksek değil zaten. benim yaptırdığım testlerde 8-12 arası normal değerler olarak görünüyor. bitkisel kullanacağım demişsin. ben incirin kaynatılıp suyunun içilmesinin iyi geldiğini duydum 21 gün içilecekmiş. birde adaçayı ve buğday suyu iyi geliyormuş. bende yeni öğrendim bu ay içecem hepsini. inşallah hamiş oluruz yakın zamanda canım.

ben incir kürünü kullanmaya başladım 8 gün oldu başlayalı sen de dene mutlaka ne olacağı hiç belli olmaz canım

ben incir kürünü kullanmaya başladım 8 gün oldu başlayalı sen de dene mutlaka ne olacağı hiç belli olmaz canım

ben de kullanacam bu ay.sen ne zaman başladın.adetli iken mi.kaçıncı günü.işe yarayan olmuş mu.yani deneyip hamile kalan duydun mu canım.

incire bende bu ay başlayacağım. adeteim bitince başlamayı düşünüyorum. ne zaman başlanması gerektiğini bilmiyorum ama ben öyle yapacağım. adetim az geldiği için 5.günde başlamış olacağım ben. adaçayıda içeceğim adaçayını kullanıp sonuç alanı çok duydum burda başka topiklerde. birde buğday suyu doğal dhea içerdiğinden hücreleri yeniliyormuş bu da yumurta sayısı ve kalitesini arttırıyormuş. ben bu ay bunu da içeceğim. inşallah biride olsa işe yarar. rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah...

buğday ı mı kaynatacağız canım.yoksa ıslı bekletip mi suyunu içeceğiz.bu arada ben de ısırgan ile sütü karıştırıp içenleri duydum.ama hepsini birarada deneyemiyoruz.midemiz iflas edecek valla.

Merhaba arkadaşlar fşh yüksek çıkınca hayıt tohumu çok iyi geliyomuş bence bi deneyın suyunu kaynatıp için haptan daha iyi düzene sokuyomuş ben araştırdım

BENDE bu ay fsh değerime baktırıcam adet olmayı bekliyorum.henüz olmadım.tedavi altındayım bakalım 3 aydır bitkisel çaylarımı içiyorum yürüyüş yapıyorum ilaçlarımı içiyorum.diyet yapıyorum beslenmeme dikkat ediyrum doktorumun verdiği listeye uymaya çalışıyorum geçen ay 6sında oldum bu ay henüz olmadım regl olunca inş. hemen hormon tahlilim için kan verecem inş. düzelmiştir hormonlarım.benim fsh yüksek çünkü.

Benimde 18.3 cıktı.Dr. d.kontrol hapı kullanırken olabilecegini soyledi.Bırakınca tekrar gidecem cok korkuyorum(((((((

kızlar bende yeni doktora gittim trisequens adındaki ilacı verdi banada.kilo yapıyormu bilen var mı?

meraba arkadaşlar bir kızım var 14 yaşında kızımdan sonra 3 tane düşüğüm oldu şimdi 2. bebeği istiyorum fakat fsh çok yüksek çktı. (yaklaşık 25,14) Doktorum bu değerle gebe kalamıycağmı söledi.Kolemen diye bi ilaca başladım henüz yolun başındayım ALlah isteyen herkese bebek versin.

ArkadaŞlar nerelerdesınız
bu en Önemlı konulardan bırı.fsh Şı yÜksek olupta hamıle kalan oldumu
neler yaptınız
lÜtfen sıteden kopmayalım
bırbırımızı bılgılendırelım.
Neler yapıyorsunuz gelıŞmelerı paylaŞalım

fsh Şı yÜksek olupta hamıle kalanlar hadı sızlerı beklıyorum

merhaba benim kan tahlilerimde fsh hormonu seviyem 5.2 çıktı bekar bir bayanım ve bu oranın yüksekmi yada düşükmü olduğunu bilmiyorum. aynı zamanda estradiol seviyemde 81.47 çıktı bununda ne anlama geldiğini bilmiyorum. kıllanma sorunu yaşıyorum bu sorunun bu hormonlarla ilgisi varmı acaba bilen varmı??
şimdiden teşekkürler...

Benimde 18.3 cıktı.Dr. d.kontrol hapı kullanırken olabilecegini soyledi.Bırakınca tekrar gidecem cok korkuyorum(((((((
.

bebeğin hayırlı olsun inş.
bu mesajı ocak ayında yollamışsın ve son mesajlarında da hamile old. yazıyo.
bu hormonun nasıl düştüğünü ve nasıl hamile kaldığını merak ettim

arkadaslar benim ploraktinm 26,79 cıkmıstı doktorum dostinex verdi bir ay sonra tahlil yaptırdım 00,00 cıktı bu seferde fsh 10,17 lh 10,84 cıktı trisequens verdi bu ilac ne kadar işe yarıyor cocukda istiyoruz yardımcı olurmusunuz malum doktorlar bi açıklama yapmıyor düzgünce...Tesekkurler simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…