- 23 Ocak 2016
- 7
- 10
- 1
- 47
- Konu Sahibi Bernafahri
-
Canim gozun aydinnn seninde adetinde azalma olmusmuyduMerhaba siteyi bir süredir takip etmekteydim benim durumumda olan birilerine yardımcı olmak adına üye oldum.Benim fsh hormonum 16,1 di doktor yumurtalarımın rezerv olmadığı nı ve kalitesiz olduğunu söyledi.Araştırdım ve bu hormonu düşüren testere dişli aslan pençesi adındaki otu öğrendim yaklaşık 14 gün kullandım şimdi hamileyim. Bu süre zarfında bir kaşık bal çörekotu ve tarçında kullanmıştım. Eğer denemek isterseniz ve sizdede olumlu sonuçlar çıkarsa çok mutlu olurum. şimdiden Allah yardımcınız olsun.
yasin kac acaba bide adetinde azalma varmiYaa gozun aydin benim fsh 11.45 doktor dogru duzgun aciklama bile yapmadi bile yine test istedi benden pfff simdi hastaligimi bekliyorum
Yasim daha 24 azalma Falanda yok esimdende test istedi onun testine bakti onada bisi demedi benden test istedigine gore tekrar bende bisi varyasin kac acaba bide adetinde azalma varmi
Benimde yasim 22 bende azalma mevcut ama benimki 9.67 o yuzden sordum kistin vs varmi pekiYasim daha 24 azalma Falanda yok esimdende test istedi onun testine bakti onada bisi demedi benden test istedigine gore tekrar bende bisi var
Hic bilmiyorumki beni ne ultrasona soktu ne baska biseye sadece tekrar test istedi bide ikin i testine gore yumurtlama hapi vericem dedi sanirim bendede yumurtaliklarimda azalma var oyle soyledigine goreBenimde yasim 22 bende azalma mevcut ama benimki 9.67 o yuzden sordum kistin vs varmi peki
Hmmm anladım sen ne rahatsizligindan dolayi doktora gitmistin kiHic bilmiyorumki beni ne ultrasona soktu ne baska biseye sadece tekrar test istedi bide ikin i testine gore yumurtlama hapi vericem dedi sanirim bendede yumurtaliklarimda azalma var oyle soyledigine gore
Cocuk istiyoruz biz o yuzden insallah allah nasip eder hayirlisiylarHmmm anladım sen ne rahatsizligindan dolayi doktora gitmistin ki
Hmmm anladım sen ne rahatsizligindan dolayi doktora gitmistin ki
Anladim sabah saracoglu sogan kuru sonra hayit tohumi sonra aslan pencesi uygulayin dedi tv de hic denedinmiCocuk istiyoruz biz o yuzden insallah allah nasip eder hayirlisiylar
Hayit suyu kullanmayi dusunuyorum baya arastirdim hormonlari dengeliyormus ama su ikinci testide yaptiktan sonra baslim diyorum bide yumurtlama hapi vericekmis acaba diyorum haplari kullanmak yerine kurlerimi uygulasam cok ikilemdeyimAnladim sabah saracoglu sogan kuru sonra hayit tohumi sonra aslan pencesi uygulayin dedi tv de hic denedinmi
sende kist mi varda yumurtlama hapı veriyor??Hayit suyu kullanmayi dusunuyorum baya arastirdim hormonlari dengeliyormus ama su ikinci testide yaptiktan sonra baslim diyorum bide yumurtlama hapi vericekmis acaba diyorum haplari kullanmak yerine kurlerimi uygulasam cok ikilemdeyim
Diyorum ya doktor hic bi yorum yapmadi nasil bi doktorsa sadece test istedi tekrar kist olanlarami yumurtlama hapi veriyorlarkisende kist mi varda yumurtlama hapı veriyor??
Yumurtlamiyorsan kisyin vardir ama bence 1 doktora guvenme icini ferah tut baska doktora git banada doktor bicok kisyin var dedi ben 1 sene internette girmedigim siye kalmadi sonra baska 2 doktora gityim kistim vs yoktu yani demem oki guvenme 1 doktorla kalma doktorunu değiştir bence benimde fsh 9.67 bende mecitefendi hayit suyu aldim adet olayim adetim bitince hemen baslicam sogan kuru denemistim ben bence sende denemelisinDiyorum ya doktor hic bi yorum yapmadi nasil bi doktorsa sadece test istedi tekrar kist olanlarami yumurtlama hapi veriyorlarki
haklısın en iyisi ikinci bi doktora gitmek teşekkür ederim :)Yumurtlamiyorsan kisyin vardir ama bence 1 doktora guvenme icini ferah tut baska doktora git banada doktor bicok kisyin var dedi ben 1 sene internette girmedigim siye kalmadi sonra baska 2 doktora gityim kistim vs yoktu yani demem oki guvenme 1 doktorla kalma doktorunu değiştir bence benimde fsh 9.67 bende mecitefendi hayit suyu aldim adet olayim adetim bitince hemen baslicam sogan kuru denemistim ben bence sende denemelisin
Bencede git doktor bana oyle deyince o kadar uzulmustum ki bide adetinin 3.gunu yaptin demi testihaklısın en iyisi ikinci bi doktora gitmek teşekkür ederim :)
evet 3. günü yaptırdım şimdikinide 2. günü yaptır dedi heralde bişilerden emin olmak istiyorBencede git doktor bana oyle deyince o kadar uzulmustum ki bide adetinin 3.gunu yaptin demi testi
Adetlerin duzenlimi pekievet 3. günü yaptırdım şimdikinide 2. günü yaptır dedi heralde bişilerden emin olmak istiyor
Duzenli sayilir 2-3gun gecikiyor bazen tamda duzenli degil yani denisik biraz mesela dun adet olmam lazimdim olmadim beklemedeyimAdetlerin duzenlimi peki
Takma canim bende siger forumlarda birilerinden kendiim icin yardim istiyorum burda sana akil veriyorum :)))Duzenli sayilir 2-3gun gecikiyor bazen tamda duzenli degil yani denisik biraz mesela dun adet olmam lazimdim olmadim beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?