merhaba benim fsh şubat ayında 37 di.ilaçsız hasta olamıyordum.2 aydır hayıt oyu kullanıyorum.gidip tekrar hormonlara baktırayım dedim.çok şükür fsh:1.76 doktor çok iyi dedi.:))))))) sizinle paylaşmak istedim.
Cok guzel keske benimde fsh dusse , bitkileri kullaniyorum bakalim bu ay kac gelecekmerhaba benim fsh şubat ayında 37 di.ilaçsız hasta olamıyordum.2 aydır hayıt oyu kullanıyorum.gidip tekrar hormonlara baktırayım dedim.çok şükür fsh:1.76 doktor çok iyi dedi.:))))))) sizinle paylaşmak istedim.
Keske benimde dusse fsh 50 lerdeyimmerhaba benim fsh şubat ayında 37 di.ilaçsız hasta olamıyordum.2 aydır hayıt oyu kullanıyorum.gidip tekrar hormonlara baktırayım dedim.çok şükür fsh:1.76 doktor çok iyi dedi.:))))))) sizinle paylaşmak istedim.
Size dr ne söylüyor Peki50 lerdeyseniz o bile iyi.. benimki 94.20
Allah yardimciimiz olsun,banada aynisini soyledi Dr benimde moralim cok bozulmustu fsh daha 25 lerde duymustum bu sozleri bende bitkisel kurler uyguluyorum benim suan cocugum yok cok caresizim ne yapacagimi bilmiyorum.cocuk sahibi olamayacagimi erken menapoz baslangici olabilecegini söyledi.. 12 senelik evliyim.. bir kizim ve bir oglum var cok sükür ki.. tekrar cocuk sahibi olmayi düsünmüyordum zaten ama yinede nedense böyle bir seyi duymak beni üzdü.. ama en önemlisi 8 ayda birden bire anormal bir kilo aldim,bir cok farkli farkli hastaliklar cikti.. bunlarin bir cogunun aciklamasini almis olduk.. hormonlarim sapitmis durumda.. 37 yasindayim ama vucudum 60 yasinda gibi.. 50 yas üstü olabilecek hastaliklari yasiyorum.. artroz gibi.. vucuduma tekrar dogurganlik kazandirma sansim yok ne yazikki ama en azindan erken menapoz icin vucuda yapistirilan plasterler verdi doktorum.. bunlarin aspirin gibi yarim saatte yada bir gunde etki göstermesini bekleme ama 3 4 hft sonra rahatsizliklarinin cogu gecmis olacak ve kendini cok iyi hissedeceksin dedi.. gecen persembe ilkini yapistirdim.. fsh düsermi bilmiyorum.. eylül basi konrole gidicem..