• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fsh dusermi ,fsh yuksek cikip dusurenler varmi?

Merhabalar benim yaşım 20 adetim düzenli gününde oluyorum hsf 11 cıktı ne demek bilen varaSA YAZABİLİR Mİ bebek istiyoruz eşimle

Merhabalar benim yaşım 20 adetim düzenli gününde oluyorum hsf 11 cıktı ne demek bilen varaSA YAZABİLİR Mİ bebek istiyoruz eşimle
Fsh 10 ve üzeri çıktığında doktorlar insanı üzecek şeyler söyleyebiliyor.Mesela benim doktorum yumurtalık rezervimin az olduğunu söyleyip beni tüp bebek doktoruna yönlendirdi.Fakat ben hemen tüp bebek yapmak istemedim.Doğal yollarla da olabilecegini öğrendim. Şu an doğal yolla hamileyim.inşallah süreç sağlıkla tamamlanır.

Fsh 10 ve üzeri çıktığında doktorlar insanı üzecek şeyler söyleyebiliyor.Mesela benim doktorum yumurtalık rezervimin az olduğunu söyleyip beni tüp bebek doktoruna yönlendirdi.Fakat ben hemen tüp bebek yapmak istemedim.Doğal yollarla da olabilecegini öğrendim. Şu an doğal yolla hamileyim.inşallah süreç sağlıkla tamamlanır.
Doktorlar hiç umutlu konuşmuyor ki bnm de fsh 9 su zaman kaybetmeyin dedi kendi imkanlarımla amh testi yaptırdım 3.76 gayet normal hemen tedaviye yönlendiriyorlar

[/QUOTE)
Hayırlı olsun canım neler yaptın nasıl dağ ini düşürdun yaşın kaç benim fr yumurta rezervim az bilgilendirirmisin

Hay
Benim. Fsh 9 cıktı moral sıfır bu ay çok stres yaşadım.ondan mi bilmiyorum.birkac ay önce normaldi .niye yukseldiki fSh yuksekse kac yil sonra menapoza giriliyo😔
FSH 30 lardan 8 lere düştü ...hayit tohumu kaynar suya at demle iç. ..Veya bir çay kaşığı tohumu yoğurtla direkt ye..aslanpencesi + civanpercemi de ilave edip her sabah akşam çay gibi demle iç. .adetim de düzene girdi...İlaç milac kullanmiyorum

Back