fsh değerim 34.27 tüp bebek için geçmi

GulSar

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
12
4
16
meraba ben 25 yaşındayım bi senelik evliyim. nasıl anlatıcam ne söylicem bilemiyorum o kadar çok üzgünüm ki ne yapacağımı bilemedim. benm gibi fsh değeri yüksek olan varmı tüp bebek tedavisi oldumu bana yardım edin lütfen

Kims3 yokmuuuu

Son düzenleme:
meraba ben 25 yaşındayım bi senelik evliyim. nasıl anlatıcam ne söylicem bilemiyorum o kadar çok üzgünüm ki ne yapacağımı bilemedim. benm gibi fsh değeri yüksek olan varmı tüp bebek tedavisi oldumu bana yardım edin lütfen

Kims3 yokmuuuu

Öncelikle geçmiş olsun. Benim FSH değerimde 12 küsür bişey çıkmıştı. Bu değer erken menopoz için tek başına yeterli değil. En kısa zamanda AMH değerinizi de ölçtürmenizi tavsiye ederim. Benim AMH değerim de düşük çıkmıştı. Ancak tüp bebek tedavisi ile ilk denemede hamile kaldım. Şu an bir oğlum var :) Doktorum bu süreçte ruhsal halin çok önemli olduğunu söylerdi. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin. (Bu arada bende 28 yaşında hamile kalmıştım.)

Öncelikle geçmiş olsun. Benim FSH değerimde 12 küsür bişey çıkmıştı. Bu değer erken menopoz için tek başına yeterli değil. En kısa zamanda AMH değerinizi de ölçtürmenizi tavsiye ederim. Benim AMH değerim de düşük çıkmıştı. Ancak tüp bebek tedavisi ile ilk denemede hamile kaldım. Şu an bir oğlum var :) Doktorum bu süreçte ruhsal halin çok önemli olduğunu söylerdi. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin. (Bu arada bende 28 yaşında hamile kalmıştım.)
AMH DEĞERİNE HORMON TESTİNDE BAKILMIYOR MU ? ONU AYRICA BELİRTMEMİZ Mİ LAZIM ? BEN SONUCU YÜKLÜYORUM ŞİMDİ Bİ BAKABİRMİSİN

Eklentiler

• Tarama_20161011.jpg
    Tarama_20161011.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 82
BANA HORMON TESTİ YAPTILAR BU AMH TESTİYLE ALAKALI HİÇ BİR BİLGİM YOK KİMSEDE BİŞEY DEMEDİ O KADAR ÇOK DOKTORA GİTTİM Kİ BİRİ BİLE BU TESTTEN BAHSETMEDİ. PARA ALIYOLAR AMA GEREKLİ TESTLERİN TAMAMINI YAPMIYOLAR ANLAMIYORUM YA

AMH testi yumurta rezervini gösteriyor. Benimde basta yalniz fsh degerine bakilmisti. Sonra tup bebek tedavisine baslayinca amh de istediler. Amh icin adet donemini beklemeye gerek yok diye biliyorum. Sonucunuzu yorumlayabilecek kadar bilgiye sahip degilim. Ama fsh dusuk olmasi gerektigink biliyorum. Dusuk fsh da kaliteli yumurta uretiliyor. Bu da hamile kalma ihtimalini arttırıyor

Back