• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FSH DEĞERİ YÜKSEL ÇIKIYOR

merrve33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2023
2
0
1
26
Kızlar merhaba, 2022 de tahlil yaptırdığımda FSH değerim 8.45 çıkmış 29 kasım 2023te yaptırdığımda ise 10,61 çıktı. Doktorum 2 aydır klomen ve letu kullandırıyor. Bu ayda çatlatma iğnesi vuruldum. Sizce 10,61 yüksek bir oran mı? Ve düşmesi için ne yapabilirim? bu durum gebe kalmama engel mi?

Kızlar merhaba, 2022 de tahlil yaptırdığımda FSH değerim 8.45 çıkmış 29 kasım 2023te yaptırdığımda ise 10,61 çıktı. Doktorum 2 aydır klomen ve letu kullandırıyor. Bu ayda çatlatma iğnesi vuruldum. Sizce 10,61 yüksek bir oran mı? Ve düşmesi için ne yapabilirim? bu durum gebe kalmama engel mi?
Bana da “fsh değerin biraz yüksek çıkmış (11,3) adet olunca gel testi tekrarlayalım” demişti doktorum, o ay hamile kalmıştım. Çok etkilediğini düşünmüyorum bir başka doktor da “Amh değeri Fsh değerinden çok daha önemli eğer Amh normal değer aralığındaysa sıkıntı yok” demişti. Sizin Amh sonucunuz nasıl çıktı?

Sanırım o testlerin içerisinde yok, bu ay regli olursam bu ay baktıracağım onada. Bu ay yumurtam oluşmuş zaten ama biraz ürküttü bu durum🥹

Back
X