Ya gerçekten mi bende soğan kürünü denemeyi düşünüyodum daha önce hiç denemedim ben 20 yaşındayım normalde böyle gecikmezdi en fazla 1 hafta gecikirdi her ay olurdum içime bi şüphe düştü şimdi soğan kürüyle alakalı. Sen kaç yaşındasın?Her zaman gecikir mi adetin, yaşınız kaç, ben soğan kürünü çok bilmiyorum, fakat ablamin uzun süre çocuğu olmayınca soğan kürü kullandı ve miyonu çıktı ameliyat oldu, kurden midir, çıkacağından miydi bilmiyorum o küre bağlıyor miyonu
Canım zaten çoğu moral bozmak için doktor olmuşlar hayıt suyunu dene yararını gören çok olmuş ben daha denemedim amaMerhaba benim amh 0.57 fsh 13.52 doktorlar çok moralimi bozuyor henüz bekarım ve 27 yaşımdayım
Yaşın çok küçükmüş , o yaşlarda adet düzensizliği olabiliyor,bence çok gençsin,çocuk için çok Şansın var daha o yüzden bu kadar üzülme, ben 37 yaşındayımYa gerçekten mi bende soğan kürünü denemeyi düşünüyodum daha önce hiç denemedim ben 20 yaşındayım normalde böyle gecikmezdi en fazla 1 hafta gecikirdi her ay olurdum içime bi şüphe düştü şimdi soğan kürüyle alakalı. Sen kaç yaşındasın?
Evet canım Rabbimden o kadar çok istiyorum ki hepimiz için istiyorum Allah'ım hepimize tatlış tatlış sağlıklı hayırlı evlatlar versin senin başka çocuğun var mıYaşın çok küçükmüş , o yaşlarda adet düzensizliği olabiliyor,bence çok gençsin,çocuk için çok Şansın var daha o yüzden bu kadar üzülme, ben 37 yaşındayım
Amin İnş , benim 10 yaşında bir oğlum var, oğluma kardeş istiyoruzEvet canım Rabbimden o kadar çok istiyorum ki hepimiz için istiyorum Allah'ım hepimize tatlış tatlış sağlıklı hayırlı evlatlar versin senin başka çocuğun var mı
Allah bağışlasın Rabbim inşallah gölünüzdekini verir en kısa zamanda. Ya bişey sorcam siz hiç hsg çektirdiniz mi?Amin İnş , benim 10 yaşında bir oğlum var, oğluma kardeş istiyoruz
Amin teşekkür ederim, size de inş, hayır cektirmedim, bence sizin de benim de değerlerle ilgili problem, dediğim gibi yaşın genç , tuplere baktırmaya falan acele etme derimAllah bağışlasın Rabbim inşallah gölünüzdekini verir en kısa zamanda. Ya bişey sorcam siz hiç hsg çektirdiniz mi?
Benim hsg çektirmeme gerek yok ben geçen ay hamile kaldım,3 hafta önce de düşürdüm bebegimi, tıkalı olsa hamile kalamazdimAllah bağışlasın Rabbim inşallah gölünüzdekini verir en kısa zamanda. Ya bişey sorcam siz hiç hsg çektirdiniz mi?
Kaç çıktı fsh degeriniz, üzülmeyin uzun süre korununca, en az 1 sene civarı olmuyor, olur inşSlm bende de fsh yuksekligi vardi senelerdir ama 3 yillik evliyim 3-5 aydir karar verdik cocuga bugunde dr.a gittim ama resmen konusmasiyla mahvetti beni ve daha kan sonucumu görmeden bu nasıl insanliktir ya hala kendime gelemedim
İnş Allah gönlüne göre versin, pozitif bir dr git, ben negatif yaklaşımlardan hoslanmam, insanı depresyona sokar bunlarSonuc yarin cikacak iste daha gormeden eski durumuma göre pat pat konuştu yüzüme olumsuz şekilde.buarada 2 senedir zaten korunmuyoruz ama hiç yumurtlama günü takibi falan yapmadım pek istemiyodum yani.ayrica ultrasonda bir iki yumurtada gördü yani dr ama tavrı çok kötüydü.bakalim şimdi regleyim bitsin yumurtlama takip edip herşeyi yapicam inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün (
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm dr dedi bana da o yüzden cektircemBenim hsg çektirmeme gerek yok ben geçen ay hamile kaldım,3 hafta önce de düşürdüm bebegimi, tıkalı olsa hamile kalamazdim
Sağolun, anladım, hayırlı haberlerinizi alırız burdan inşÇok geçmiş olsun çok üzüldüm dr dedi bana da o yüzden cektircem
Amiiin inşallah hepimize Rabbim versinSağolun, anladım, hayırlı haberlerinizi alırız burdan inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?