fsh değeri yüksek olup hamile kalan bayanlar var mı?

Her zaman gecikir mi adetin, yaşınız kaç, ben soğan kürünü çok bilmiyorum, fakat ablamin uzun süre çocuğu olmayınca soğan kürü kullandı ve miyonu çıktı ameliyat oldu, kurden midir, çıkacağından miydi bilmiyorum o küre bağlıyor miyonu
Ya gerçekten mi bende soğan kürünü denemeyi düşünüyodum daha önce hiç denemedim ben 20 yaşındayım normalde böyle gecikmezdi en fazla 1 hafta gecikirdi her ay olurdum içime bi şüphe düştü şimdi soğan kürüyle alakalı. Sen kaç yaşındasın?

Merhaba benim amh 0.57 fsh 13.52 doktorlar çok moralimi bozuyor henüz bekarım ve 27 yaşımdayım

Merhaba benim amh 0.57 fsh 13.52 doktorlar çok moralimi bozuyor henüz bekarım ve 27 yaşımdayım
Canım zaten çoğu moral bozmak için doktor olmuşlar hayıt suyunu dene yararını gören çok olmuş ben daha denemedim ama

Ya gerçekten mi bende soğan kürünü denemeyi düşünüyodum daha önce hiç denemedim ben 20 yaşındayım normalde böyle gecikmezdi en fazla 1 hafta gecikirdi her ay olurdum içime bi şüphe düştü şimdi soğan kürüyle alakalı. Sen kaç yaşındasın?
Yaşın çok küçükmüş , o yaşlarda adet düzensizliği olabiliyor,bence çok gençsin,çocuk için çok Şansın var daha o yüzden bu kadar üzülme, ben 37 yaşındayım

Yaşın çok küçükmüş , o yaşlarda adet düzensizliği olabiliyor,bence çok gençsin,çocuk için çok Şansın var daha o yüzden bu kadar üzülme, ben 37 yaşındayım
Evet canım Rabbimden o kadar çok istiyorum ki hepimiz için istiyorum Allah'ım hepimize tatlış tatlış sağlıklı hayırlı evlatlar versin senin başka çocuğun var mı

Evet canım Rabbimden o kadar çok istiyorum ki hepimiz için istiyorum Allah'ım hepimize tatlış tatlış sağlıklı hayırlı evlatlar versin senin başka çocuğun var mı
Amin İnş , benim 10 yaşında bir oğlum var, oğluma kardeş istiyoruz

Allah bağışlasın Rabbim inşallah gölünüzdekini verir en kısa zamanda. Ya bişey sorcam siz hiç hsg çektirdiniz mi?
Amin teşekkür ederim, size de inş, hayır cektirmedim, bence sizin de benim de değerlerle ilgili problem, dediğim gibi yaşın genç , tuplere baktırmaya falan acele etme derim

Allah bağışlasın Rabbim inşallah gölünüzdekini verir en kısa zamanda. Ya bişey sorcam siz hiç hsg çektirdiniz mi?
Benim hsg çektirmeme gerek yok ben geçen ay hamile kaldım,3 hafta önce de düşürdüm bebegimi, tıkalı olsa hamile kalamazdim

Slm bende de fsh yuksekligi vardi senelerdir ama 3 yillik evliyim 3-5 aydir karar verdik cocuga bugunde dr.a gittim ama resmen konusmasiyla mahvetti beni ve daha kan sonucumu görmeden bu nasıl insanliktir ya hala kendime gelemedim:(

Slm bende de fsh yuksekligi vardi senelerdir ama 3 yillik evliyim 3-5 aydir karar verdik cocuga bugunde dr.a gittim ama resmen konusmasiyla mahvetti beni ve daha kan sonucumu görmeden bu nasıl insanliktir ya hala kendime gelemedim:KK43:
Kaç çıktı fsh degeriniz, üzülmeyin uzun süre korununca, en az 1 sene civarı olmuyor, olur inş

Sonuc yarin cikacak iste daha gormeden eski durumuma göre pat pat konuştu yüzüme olumsuz şekilde.buarada 2 senedir zaten korunmuyoruz ama hiç yumurtlama günü takibi falan yapmadım pek istemiyodum yani.ayrica ultrasonda bir iki yumurtada gördü yani dr ama tavrı çok kötüydü.bakalim şimdi regleyim bitsin yumurtlama takip edip herşeyi yapicam inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün (

Sonuc yarin cikacak iste daha gormeden eski durumuma göre pat pat konuştu yüzüme olumsuz şekilde.buarada 2 senedir zaten korunmuyoruz ama hiç yumurtlama günü takibi falan yapmadım pek istemiyodum yani.ayrica ultrasonda bir iki yumurtada gördü yani dr ama tavrı çok kötüydü.bakalim şimdi regleyim bitsin yumurtlama takip edip herşeyi yapicam inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün (
İnş Allah gönlüne göre versin, pozitif bir dr git, ben negatif yaklaşımlardan hoslanmam, insanı depresyona sokar bunlar

Aynen öyle ya muayene 10 dk bile sürmedi özele gidiyosun daha iyi ilgi olsun diye nerdeeee..

Fsh ım yüksek ve hamile kaldım yazmayı çok isterdim ama yazamıyorum .

Evet Fsh değerim yüksek(ti) . 2 yıldır deniyoruz hemen hemen , ilk doktora gittiğimde 10 du , en sonuncuda 14 e çıkmıştı. Çok moralim bozulmuştu ve hiç inanmadığım halde kürlere başladım. 15 gün soğan kürü, 21 gün testere dişli aslan pençesi kürü uyguladım ( Aslan pençesini kullanırken 9. Gün kan testi yaptırdım) Değerim 8 e düşmüştü. İşe yarıyor , değerleri dengeliyor gerçekten . İnşallah sonuca da ulaşırız .

Bende ibrahim saraçoğlunun incir kürünü denemeyi düşünüyorum.ayrica ben öyle fsh değerleri gördüm ki 40lar 50ler..bugün yeni baktirdim yarın belli olacak bakalım.ama bana bi dr bu hormon stresli olunca yükselir kesinlikle sakin ve stressiz yaşam demişti ama nerdeee.

Benim hsg çektirmeme gerek yok ben geçen ay hamile kaldım,3 hafta önce de düşürdüm bebegimi, tıkalı olsa hamile kalamazdim
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm dr dedi bana da o yüzden cektircem

Back