fsh değeri yüksek olup hamile kalan bayanlar var mı?

Frendly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
521
437
103
Slm bayanlar, 9 aydır korunmuyorum,hormon testi yaptırdım, fsh degerim 14.29 çıktı, morelim çok bozuldu,aranızda bu şekil de olup da hamile kalan var mı?

selam arkadaşlar anti müleran amh değerim 27.0 cıkdı dokdor fsh değerime bakacak bu durumda hamile kalabılme şansım nedir benim

Slm,amh değeri sanırım kadının yumurta üretip uretmedigi olması lazım sizin yüksek çıkmış, en yüksek değeri 3 dür bildiğim kadarıyla,siz de polikistik falan var mı, yada uzun sure doğum kontrol hapı kullanan,yada uzun süre korunan genelde kilolu olanlarda da olabiliyormus, benim fsh degerim yüksekti, ben kendi çabalarimla indirdim ve hamile de kaldım, ne yazık ki 5 gün önce öldü bebeğim ve kurtaj olmak zorunda kaldım, cok üzüldüm, değerlere çok takilmayin, bir şekilde düşüyor, fakat yüksek değerlerle gebe kalininca bebek tutanamayabiliyor, sabretmek lazım

Slm,amh değeri sanırım kadının yumurta üretip uretmedigi olması lazım sizin yüksek çıkmış, en yüksek değeri 3 dür bildiğim kadarıyla,siz de polikistik falan var mı, yada uzun sure doğum kontrol hapı kullanan,yada uzun süre korunan genelde kilolu olanlarda da olabiliyormus, benim fsh degerim yüksekti, ben kendi çabalarimla indirdim ve hamile de kaldım, ne yazık ki 5 gün önce öldü bebeğimoa ve kurtaj olmak zorunda kaldım, cok üzüldüm, değerlere çok takilmayin, bir şekilde düşüyor, fakat yüksek değerlerle gebe kalininca bebek tutanamayabiliyor, sabretmek lazım
Slm,amh değeri sanırım kadının yumurta üretip uretmedigi olması lazım sizin yüksek çıkmış, en yüksek değeri 3 dür bildiğim kadarıyla,siz de polikistik falan var mı, yada uzun sure doğum kontrol hapı kullanan,yada uzun süre korunan genelde kilolu olanlarda da olabiliyormus, benim fsh degerim yüksekti, ben kendi çabalarimla indirdim ve hamile de kaldım, ne yazık ki 5 gün önce öldü bebeğim ve kurtaj olmak zorunda kaldım, cok üzüldüm, değerlere çok takilmayin, bir şekilde düşüyor, fakat yüksek değerlerle gebe kalininca bebek tutanamayabiliyor, sabretmek lazım
pardon 0.27 amh degerim pardon yanlış yazmısım onun dısında degerlerım gayet normal birtek yunurtalık rezervim düşük dedi devamı da fsh degerıne bakılıp sonuca varılacakmış nasıl bie yol izleniyo bilen varmı acaba

fsh degerim daha belli değil siz nasıl indirdiniz değeri belki benım oda yüksek cıkabilir
Hiii sizin yumurta sayınız az o zaman, fsh değerine adetinin 3 günü baktır yoksa yüksek çıkar üzülürsün, dediğim gibi değerler inişli çıkışlı olabiliyor sitres çok etkiliyor, ben hayıt tohumu kaynatıp içtim, adet te başlayip yumurtlama dönemine kadar içtim, hormonları düzenleyici bir ot, eskiden ebeler çocuğu olmayan kadınlara icirirmis, dediğim gibide hamile kaldım, tabi sonu olmadı

Ben amh degerime baktirmadim, düşük neden oldu bilmiyorum,dr fsh değeri yüksek gebelik lerde düşük ya da dış gebelik olabiliyor demişti, zaten hep tedirgindik, dediği gibi de oldu zaten, tabi yaş da var bende uzun sürede Korun Duk, vücut alışık olmayınca atabiliyormus bebeği

Kızlar merhaba bende özel bi hastaneye gitmiştim muayene oldum gayet normal yumurtaların gelişiyor dedi hormon testi istedi adetin 3.günü gel dedi ben 2.günü gittim çünkü 3.günü cumartesiye denk geliyordu hormon testi sonucunda da fsh değerin düşük o yüzden yumurtalıkların gelişmez dedi ama ben ilk gittiğimde yumurtalıkların gelişyo demişti günlerce ağladım ondan sonra devlet hastanesine gittim doktor ee bu sonuçlarda ne varki önemli bişey yok dedi kafam çok karıştı neyse çok uzattım yani diyeceğim o ki fsh düşüklüğü hamile olmama engel olur mu ve düşük çıkmasının adetin 2.günu gitmede etkisi var mı?:KK42:

Hiii sizin yumurta sayınız az o zaman, fsh değerine adetinin 3 günü baktır yoksa yüksek çıkar üzülürsün, dediğim gibi değerler inişli çıkışlı olabiliyor sitres çok etkiliyor, ben hayıt tohumu kaynatıp içtim, adet te başlayip yumurtlama dönemine kadar içtim, hormonları düzenleyici bir ot, eskiden ebeler çocuğu olmayan kadınlara icirirmis, dediğim gibide hamile kaldım, tabi sonu olmadı
Ya benim de fsh değerim 1.29 doktor yumurtalıkların gelişmez bu yüzden gebe kalman zorlaşır dedi ama aynı doktora hormon testi yaptırmadan önce gittiğimde alttan muayene ederken yumurtalıkların gelişyo çok güzel dedi başka bi doktora gösterdim değerlerimi ee bunda ne varki önemli bişey yok dedi. Haa birde bu arada ben reglimin 2.günü hormon testi yaptırdım düşük çıkmasında bunun etkisi var mıdır:110:

kızlar meraba benım amh degerim 0.27 fsh degerim 12.5 ben tüp bebek dısında hamile olma şansım yokmudur acaba
Canım bence canını hiç sıkmadan bir daha hastaneye git muayene ol adetinin 3.günu gidip tekrar hormon testi yaptır ona göre doktor bi yol izler belki aşılama belki tüp bebek benim de pek bilgim yok ama yazmak istedim

mehabalar benım amh 027 fsh 12.5 cıkdı tup bebek tedavisine yonlendırıldım ama ıcım rahat etmedı tedavi oncesi baska bi sekılde ılacla vs deger dusurulup hamıle kalma sansı varmıdır bu durumda

Ya benim de fsh değerim 1.29 doktor yumurtalıkların gelişmez bu yüzden gebe kalman zorlaşır dedi ama aynı doktora hormon testi yaptırmadan önce gittiğimde alttan muayene ederken yumurtalıkların gelişyo çok güzel dedi başka bi doktora gösterdim değerlerimi ee bunda ne varki önemli bişey yok dedi. Haa birde bu arada ben reglimin 2.günü hormon testi yaptırdım düşük çıkmasında bunun etkisi var mıdır:110:
Merhaba, sizin düşük benim yüksek, bildiğim kadarıyla 2 den düşük 10 dan yüksek olursa sıkıntı oluyor yumurta gelişiminde, zaten adetin 2.yada 3. Günü yaptiriliyor, doğru zaman yani, değerlere çok takılma diyeceğim ama bebegimi dusurdukten sonra diyemiyorum, doğru hamile kalabiliyorsun fakat böyle sıkıntılar cekiyorsun sonunda, dr demişti, bu değerlerle gebe kalınlığında düşük ve dış Gebelik ler fazla olur diye, dediği gibi oldu, Allah yardımcımız olsun

Merhaba, sizin düşük benim yüksek, bildiğim kadarıyla 2 den düşük 10 dan yüksek olursa sıkıntı oluyor yumurta gelişiminde, zaten adetin 2.yada 3. Günü yaptiriliyor, doğru zaman yani, değerlere çok takılma diyeceğim ama bebegimi dusurdukten sonra diyemiyorum, doğru hamile kalabiliyorsun fakat böyle sıkıntılar cekiyorsun sonunda, dr demişti, bu değerlerle gebe kalınlığında düşük ve dış Gebelik ler fazla olur diye, dediği gibi oldu, Allah yardımcımız olsun
ozaman doğrudan tüp bebek tedavisi sanırım

Back