Gebeliğe Hazırlık Fsh çokk düşükk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Umiyumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
184
161
53
26
Kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım. 22 yaşındayım ve pko teşhisi kondu e2 600 ve fsh 0,89 çıktı bu değerler normal değil ama doktor bana sorun yok dedi. Aranızda benim gibi olan var mı internette fsh en az 2 olmalı yazıyor ve e2 nin fsh i baskılayacağı yazıyor. Lütfen yardım ederseniz deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinicemmm şimdiden sağ olun

Hormon dengeleyici ürünler kullanmanızı öneririm. Ama baya uzun sürebilir. Biri çok düşük biri çok yüksek. Ama çözümsüz değil

Örnek verebilir misiniz bu ürünlere
Hayıt tohumu ve Aslan pençesi olabilir. Hayıtın kendisini alıp çay yapabilirsiniz ya da uğraşamam derseniz aktarlarda suyu satılıyor hazır ama acı tadı baya. Ya da benim gibi hayıt hapı alabilirsiniz eczaneden

Çok teşekkür ederim deniycem, bu konu beni huzursuz ediyor çocuk konusunda ama sanırım büyük bir sorun değil. Zaten fsh yükseldiğinde pko da olmamış olucam.

Çok teşekkür ederim deniycem, bu konu beni huzursuz ediyor çocuk konusunda ama sanırım büyük bir sorun değil. Zaten fsh yükseldiğinde pko da olmamış olucam.
Size tavsiyem bunları kullanırken korunmayın ama yumurtlama takibi de yapmayın. Ciddi belirtiler görürseniz o zaman test yapın. Eğer yumurtlama takibi yaparsanız gerilirsiniz stres olur bu da olumsuz etkiler

Bu degerler sabit degildr degisir her ay adet doneminde tekrarla bnce doktorun dedigine gore ilerle cnm

Öyle yapmayı düşünüyorum şu virüs geçince, çok sağ olun. Çok umutsuz vaka değilimdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…