Teşekkür ederim. Adet dışındakiler yanlış sonuçlar mıdır diyorsunuz İkinci günü ölçtük ama 28 çıkınca çok şaşırdım bu kadar beklemiyordum. İnşallah iğnelere cevap verir de yumurtalarım tedavi iptal olmazadetin 3. günü ölcülmesi gerekiyor. Benim ayni günde iki farkli FSH degerlerim cikmisti. Sabah aç karnına test yaptırdığımda 17 çıkmıştı. Öğleden sonra tok karnına ise 12,9 çıkmıştı. Saatten saate degisiyor. Stres, üzüntü vs etkiliyor. Stres yapmayin, rahat olun.
stres yaptikca daha kötü olur. Tedaviye basladigimda FSH nerdeyse 15 yükselmis. Hiç takmadim. Görmezden geldim. Stres yapmayinTeşekkür ederim. Adet dışındakiler yanlış sonuçlar mıdır diyorsunuz İkinci günü ölçtük ama 28 çıkınca çok şaşırdım bu kadar beklemiyordum. İnşallah iğnelere cevap verir de yumurtalarım tedavi iptal olmaz
Tamam takmayacağım çok teşekkür ederimstres yaptikca daha kötü olur. Tedaviye basladigimda FSH nerdeyse 15 yükselmis. Hiç takmadim. Görmezden geldim. Stres yapmayin
Yarın kontrole gideceğim bu mesajınız öyle iyi geldi ki çok teşekkür ederim yapı olarak çok takıntılı ve stresli bir insanım maalesef süreç olumsuz olunca hiçbir şeye olumlu bakamıyorum. Dört sene olacak şubatta dile kolay. Allah kolaylaştırsın hepimizinkini. Siz nasıl bir surec izliyorsunuz Allah size de mutluluk yaşatsın hep dua ediyorum bu sıkıntıyı çeken tüm kadınlsr evladına kavuşsun hayırla . Evet Amh fsh hepsi değişken bu Google ve bazı doktorlar felaket tellalı gibi kendime menopoz teşhisi koydum dört gündür inanın kahroldum uykularım yok yemek yemiyorum ama mesajını iyi geldi değişken demek ki emin oldumbenim de ilk önce fsh 28 sonra 38 şimdi ise 8 e düşmüş bende ilk önce sizin gibi çok üzüldüm ve amh da 0,05 benim bu arada ama ne olsu nasıl oldu bilmiyorum ağustosta 38 olan bu ay ise 8 oldu onun için çok takıp stres yapmayın
sizin için o kadar sevindim ki inanın ben az önce doktorun yanından çıktım tüp bebek tedavisi için iğneler sonucu yumurtalarıma baktı sizin kaç yumurta görünüyor benim dört görünüyor ama bir ya da iki buyuyor neyse sonra doktor ne dese beğenirsiniz bu arada ekonomik sebeplerden Katardayım geçici olarak yurtdısındayım doktor dedi ki yumurta donoru türkiyede yasal mı ne alaka dedim ağladım öylesine sormuş merak etmiş burda yasakmış benim hormon değerlerim o kadar kötü değildi Amh 0.48 tiroid vs fsh bile iyiydi yanlış değilse tabi kadının yüzü eksiydi öyle kötü oldum ki öldüm sandım sonra dedi ki salı günü bakacağım tekrar fsh yüksekliği yumurta gelişimini durdurabiliyor bazen iptal olur o zöana dedi yıkıldım yine sonra eşim sordu fsh birden yükseldi menopoz başlangıcı mı doktor dedi ki her ay düzenli artarsa diyebiliriz ben fsh öğrendiğimden beri kendime menopoz teşhisi koydum çok korkuyorum ve dört senedin iki senesi doktor hastane uğraştık diğer ili sene kendi çabalarımla uğraştım ama artık olmayacak mı kabulleneyim mi desem de Allah hiçbirimizi evlat hasretiyle sınamasın o kadar istiyorum ki hem bana hem isteyen herkese . Gerçekten Allah bizi doktorlara da muhtaç etmesinİnşl. İyi geçmiştir kontrolünüz bende 1 yıl boyunca her dr gittiğimde ağlıyordum takıyorum kafamda büyütüyorum ama şunu anladım ki neyi anarsan o gelir son zamanlarda ise hep olumluydum olacak inanıyorum o kadar kendimi kurmuşum ki değerlerime alışmıştım tüp bebeğe başlayacağımız zaman yani 2 gün önce tekrar hormon testi yaptılar normale düşmüş o kadar mutlu oldum ki biraz daha umudum oldu artık :) bol bol dua ve olumlu düşünce girsin hayatınıza ve tez zamanda inşl. Bizimde ve her isteyenede nasip olur minikler :)
Siz tüp bebek vs yaptınız mı ben anlamadım dört ay önce 3.4 tü en azından Amh düşükte olsa fsh dolayı tüp bebek yapma şansım vardı fsh yükselince yapılmıyor sanırım onu düşürmekle uğraş vs bir de düşmezse korkusu yeterince zamna kaybettim yaşım da 34 sanki bir kabusun içindeyim ne yemeğim var ne uykumİnşl. İyi geçmiştir kontrolünüz bende 1 yıl boyunca her dr gittiğimde ağlıyordum takıyorum kafamda büyütüyorum ama şunu anladım ki neyi anarsan o gelir son zamanlarda ise hep olumluydum olacak inanıyorum o kadar kendimi kurmuşum ki değerlerime alışmıştım tüp bebeğe başlayacağımız zaman yani 2 gün önce tekrar hormon testi yaptılar normale düşmüş o kadar mutlu oldum ki biraz daha umudum oldu artık :) bol bol dua ve olumlu düşünce girsin hayatınıza ve tez zamanda inşl. Bizimde ve her isteyenede nasip olur minikler :)
Benim de haziranda 3.4 tü ondan iki sene önce 6.7 demek ki yapmadığım zamanlar test düşüp çıkıyordu bence çünkü dört ayda 9 katı çıkmış adet dışı yapmıştım bir de sanırım daha yüksek çıkıyor o zamanlar ona rağmen dusuktubenim de ilk önce fsh 28 sonra 38 şimdi ise 8 e düşmüş bende ilk önce sizin gibi çok üzüldüm ve amh da 0,05 benim bu arada ama ne olsu nasıl oldu bilmiyorum ağustosta 38 olan bu ay ise 8 oldu onun için çok takıp stres yapmayın
Öyle mi dersinizMerhaba fsh her ay değişiklik gösteren bir değer. Diğer ay regl olduğunuz zaman tekrar yaptırın. Stressiz gidin daha düşük çıkabilir :)
Canm ben bekarken kanama şikayetiyle doktora gittim bana tahlil sonuçlarına bakıp menopoza giriyorsun dedi 20 yaşındayken düşün ertesi ay başka bi doktora gittim tekrar test yaptırdım ve doktorum bana sana bunları söyleyen gercekten doktormuydu dedi menopozla alakan yok senin dedi ben bu olaydan 3 sene sonra evlendim evlendikten 18 ay sonra hamile kaldım doğal yollar la malesef erken doğum yapıp bebeğimi kaybettimÖyle mi dersinizO kadar korktum ki üç sene arayla yapmıştım iyi degerlerdeydi üç ay sonra aşırı yükselince korktum ama kırkıyorum daha yüksekse menopoz başlangıcı mı olur doktorum pek içime su serpmedi maalesef mesajınız için çok teşekkür ederim en azından tüp bebek umudum ölmesin istiyorum
Canımmm mesajın için çok teşekkür ederimCanm ben bekarken kanama şikayetiyle doktora gittim bana tahlil sonuçlarına bakıp menopoza giriyorsun dedi 20 yaşındayken düşün ertesi ay başka bi doktora gittim tekrar test yaptırdım ve doktorum bana sana bunları söyleyen gercekten doktormuydu dedi menopozla alakan yok senin dedi ben bu olaydan 3 sene sonra evlendim evlendikten 18 ay sonra hamile kaldım doğal yollar la malesef erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim
Bu ay tekrardan doktora gittim fsh 19 son 3 aydır o kadar stres ve üzüntü yaşıyorum ki kesinlikle eminim bu stresten dolayı yükseldi
Direk doktor yine erken menopoz başlangıcı bu tüp bebek merkezine git dedi
İster istemez insan kafasına takıyor bu ay stresten kendimi uzaklaştırıp kafamı dağıtacam eminimki diğer ay kendiliğinden düşecek
Cok saçma geliyor bana şu doktorların hemen erken menepoz demesi
Bu arada gebe kalmadan önceki ay fsh 15 miş bende ve o şekilde hamile kalmışım ben
Bu hormon cok değişkenlik gösteriyor belkide adetin 4. Günü verdim ondan yüksek cıktı her şey olabilr
Sende bu ay kendine zaman ver rahat davran
Ben hamile kaldıgım ay hayıt tohumu içmiştim tüm hormonları düzenliyormuş istersen deneyebilrsin
Bu arada başın sağ olun inşallah Allah kucağını dolduracak en kısa zamanda daha çok gençsin hiç korkmaCanm ben bekarken kanama şikayetiyle doktora gittim bana tahlil sonuçlarına bakıp menopoza giriyorsun dedi 20 yaşındayken düşün ertesi ay başka bi doktora gittim tekrar test yaptırdım ve doktorum bana sana bunları söyleyen gercekten doktormuydu dedi menopozla alakan yok senin dedi ben bu olaydan 3 sene sonra evlendim evlendikten 18 ay sonra hamile kaldım doğal yollar la malesef erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim
Bu ay tekrardan doktora gittim fsh 19 son 3 aydır o kadar stres ve üzüntü yaşıyorum ki kesinlikle eminim bu stresten dolayı yükseldi
Direk doktor yine erken menopoz başlangıcı bu tüp bebek merkezine git dedi
İster istemez insan kafasına takıyor bu ay stresten kendimi uzaklaştırıp kafamı dağıtacam eminimki diğer ay kendiliğinden düşecek
Cok saçma geliyor bana şu doktorların hemen erken menepoz demesi
Bu arada gebe kalmadan önceki ay fsh 15 miş bende ve o şekilde hamile kalmışım ben
Bu hormon cok değişkenlik gösteriyor belkide adetin 4. Günü verdim ondan yüksek cıktı her şey olabilr
Sende bu ay kendine zaman ver rahat davran
Ben hamile kaldıgım ay hayıt tohumu içmiştim tüm hormonları düzenliyormuş istersen deneyebilrsin
Bence sizin doktorunuz da bir şey var bu şekilde yaklaşması çok saçma değerlerin benden iyi olmasına rağmen bu şekilde konuşması bilemedim benim yumurtam hiç yoktu şimdi de 1 tane gördüler ama büyümeyede bilir dedi şimdi 3 gün oldu iğne ilaç vs. Kullanıyorum bakalım Salı günü kontrole gideceğim inşl. İlaçlar iğneler işe yararsizin için o kadar sevindim ki inanın ben az önce doktorun yanından çıktım tüp bebek tedavisi için iğneler sonucu yumurtalarıma baktı sizin kaç yumurta görünüyor benim dört görünüyor ama bir ya da iki buyuyor neyse sonra doktor ne dese beğenirsiniz bu arada ekonomik sebeplerden Katardayım geçici olarak yurtdısındayım doktor dedi ki yumurta donoru türkiyede yasal mı ne alaka dedim ağladım öylesine sormuş merak etmiş burda yasakmış benim hormon değerlerim o kadar kötü değildi Amh 0.48 tiroid vs fsh bile iyiydi yanlış değilse tabi kadının yüzü eksiydi öyle kötü oldum ki öldüm sandım sonra dedi ki salı günü bakacağım tekrar fsh yüksekliği yumurta gelişimini durdurabiliyor bazen iptal olur o zöana dedi yıkıldım yine sonra eşim sordu fsh birden yükseldi menopoz başlangıcı mı doktor dedi ki her ay düzenli artarsa diyebiliriz ben fsh öğrendiğimden beri kendime menopoz teşhisi koydum çok korkuyorum ve dört senedin iki senesi doktor hastane uğraştık diğer ili sene kendi çabalarımla uğraştım ama artık olmayacak mı kabulleneyim mi desem de Allah hiçbirimizi evlat hasretiyle sınamasın o kadar istiyorum ki hem bana hem isteyen herkese . Gerçekten Allah bizi doktorlara da muhtaç etmesin
Bu ay başladık inşl. 1 tane yumurta var büyümesini bekliyorum ama karamsar olma hormonları çok etkiliyor kötü düşünmrkSiz tüp bebek vs yaptınız mı ben anlamadım dört ay önce 3.4 tü en azından Amh düşükte olsa fsh dolayı tüp bebek yapma şansım vardı fsh yükselince yapılmıyor sanırım onu düşürmekle uğraş vs bir de düşmezse korkusu yeterince zamna kaybettim yaşım da 34 sanki bir kabusun içindeyim ne yemeğim var ne uykum