- 24 Şubat 2011
- 2.603
- 24
Bulur tabi canımmm,senin gibi kızı bulmayıp da kimi bulacak..allah kalbine göre versin tatlımmm
oyy çok sagol tatlım yaa...hayırlısı artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulur tabi canımmm,senin gibi kızı bulmayıp da kimi bulacak..allah kalbine göre versin tatlımmm
inşallah frezyaam :)
bu dönem bir iki günlüğüne ankara kaçamakları yapmayı planlıyorum o zaman size pasta da gelirrr :)))
bizim daha var frezyacım 24ünde başlıyor okulumuz ama bu sıralar ders programlarıyla uğraşıyorum bir de bölüm değiştirme işleriydi oydu buydu falandı filandı öğrenci işlerimiz sağolsun stres topu gibi gezdim vallahii..
inşallah olacak güzel şeyler ve kızlar size de haber vermeden edemedim, dün gördüm onu...okula gitmiştim dilekçe vermeye, yurdun önünde de onu gördüm dönmüş amerikadan..dün sınava girmiş hatta bugün de giriyor..böyle kendimi bir buruk hissettim...o beni görmedi tabii..ben arabaylaydım..
böyle iştee..
siz neler yapıyorsunuz canlarımm,,vallahi şöyle bir ramazanda yaptığımız gibi hepimiz aynı anda burda olup sohbet edemiyoruz içimde kalıyorr :)
canlarım henüz bir belli tarih yok, sadece aklımda var yani gelecek olduğumda size söylerim zaten :)
gördüm perimlem gördüm, ama çok kısa bir süre, 5 saniye anca, elim ayağım titredi birden öyle heyecanlandım ki anlatamam...sonradan kendime kızdım ama..:/
frezyam ben sinema tv bölümüne yerleşmiştim bu okulda, sonra değiştrme kararı aldım ve geçen yıl ders seçimimi hep ona göre yaptım resmi olaraksa anca bu yıl değişiklik yapabiliyordum, ona başvurmuştum ve sonuçlandı resmi olarak artık türk dili ve edebiyatı öğrencisiyim :)
Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim ne güzel istediğin bölümdesin artık...tarih belli olunca bildir tatlışım görüşelim biz de,sanal arkadaşlığımızı gerçeğe dönüştürelim
tabii ki frezyacımm :))
siz de buralara gelirseniz mutlaka haberdar edin beni baak :)
Ne zaman geleceksin tatlım haber ver de buluşalım hatta ndd cim de gelir toplaşırız ?? pastaya gerek yok canım sen gel yeter..perimlecim sen neredesin gelme imkanın oluyor mu ankaraya ??
bölüm değiştirme derken tatlım ne değişikliği bu ?
benimm malesef gelebilme imkanım yookkk...
siz artık üçünüz toplanırsınızz ...bensizzz
bakkk üzüldüm şimdiiii canımm
Hadi yaa ..sen nerede yaşıyorsun canımmm,,olsun ya burdan da konuşuyoruz..önemli olan kalplerin birliği perimleciimmmm..
kızlaar resmen yıl olmuş ben girmeyelii nerelerdesiniz neler yapıyosunuzz
öyle bir daldım ki okulun temposuna inanın kafamı kaldırıcak halim kalmadı, haftada en az 1000 sayfa okuma yüküm var kendime ayıracak vaktimse 0 oldu
şimdi tatil girince bir bakayım benim canlarım ne yapıyor dedimm
kızzlaaar ...
uzun zaman oldu nerelerdesiniz ?............
Kızlar nerelerdesniz özledim ben siziii
Selam kızlarr..ben de bugün bir gireyim dedimm gerçekten baya zaman oldu herkes okul yoğunluğundan filan giremiyor sanırım..ösledimmm.nasıl gidiyor tatil...
bu arada arclizzie ndd misinnn canımmmm adın değişcektiii
eveet benim :))) lizzie olsun istiyordum aslinda ama o varmis yapmadilar arcLizzie yaptilar begendim ben de oh sizin hep birbirinizden haberiniz var o zaman ne guzel :)