Kontakt Lens freshlook yeşil merak edenler için...

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
yeni aldım ama kullanamıyorum bulanık görüyorum sizce zamanla geçer mi??

Eklentiler

• $Görüntü068.jpg
    $Görüntü068.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 332
  • $Görüntü065.jpg
    $Görüntü065.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 376
  • $Görüntü067.jpg
    $Görüntü067.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 524
Güzel olmus güle güle kullan, lensin öbür tarafını takmayı dene bazen bulanık olabilio ama eger gecmezse elini güzelce yıka snra avucunn içine lensi koy üzerine suyundan biraz koy hafif ovala öle de gecebilir

bende freshlook yesil kullanmistim bir zamanlar, cok guzeldi, cok memnun kalmistim, berf' in dedigi gibi tersini takmis olabilirsin, yada kirlenmistir, temizleyip tekrar dene insallah duzelir :KK66:

neresi ters neresi düz anlayabilsem....nasıl taktıysam olmadı bi bulanıklık oluyo arada ama doğal durduğunu söylüyolar

Çok doğal durmuş güle güle kullan cnm, bulanıklığı biraz gözünde durduktan sonra geçebilir belki, umarım düzelir a.s.

Bak canım lensin düzü oval ve daha göz şekline yakındır. Tersi bombe yapacak sivri duracaktır dikkatli baktığında.Ve ters ise rengi daha açık olur. Düz gerçek rengi verir.
Aşağıda eklediğim resim doğru tutulmuş şekilde lens.Yani düzü. İncelersen işine yarayacaktır eminim .

ve renk çok yakışmış :nazar:

Eklentiler

• $Contact-lenses-001.jpg
    $Contact-lenses-001.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 357
çok beğendim...ben de elasını kullanıyorum o da hoş.acaba siyah gözde de böyle durur mu yeşil?bir de benim elalar biraz damarlı. bu nasıl?

Kızlar,merhaba.:KK71:

Benim doğum günüm geliyor 10 gün sonra ve doğum günümün gecesiyle nişanlımla yıldönümümüz birlesiyor, yani 20-21 cok önemli benim icin.. :KK69:

Lens almak istiyorum, ancak daha önce hic kullanmadım.. ilk bakarken bal renginden baska almayı düsünmüyordum ancak kimse memnun değilmiş.. benim aslında gözlerim direk kahve değil, koyu ortamda koyu kahve, ışıkta, güneşte, mum ışığında sarımsı bir bakır-bal.. :nazar:

Ben de gece cıkıcağımız icin cok istiyordum bal rengi öyle sürpriz renk gibi değil de benim doğal rengim gibiolsun die,

ama sonra pure hazel mı denesem diye düsündüm, su an son olarak yesili düsünüyorum ama
emin değilim, cok doğal durmasın yani doğal dursun da lens olduğunu fark etmek icin gün ısığı ya da gözümün dibine girmesi gerekmesin, gece de acık göz olduğu belli olsun istediğim icin en son normal acık yesile karar verdim su an sadece..
:KK31:

Şu an saat 6 bucuk falan, biraz daha insani bir saat olduğunda piyasalar acılsın cıkıp bakıcam freshlooka , izmirdeyim bu arada izmirde satan optik önerebilirseniz mutlu olurum ..:44:

hic kullanmadım, kullanan arkadaslarımda da alısma döneminde destek rica ediyorum.. mutlu günler kızlar.. :KK34:

bende freshlook kullanmsdım ama memnun kalmadım .çünkü; freshlook uretıcısı artık hep hatalı uretyor .tam 5 tane harelı yesılını kullandım kı dıger renkler ztn dogal degıl.ılk aldıgım harelı yesıl gozume cok ıyı oturmusdu memnun kalmsdım cevremden ıyı tepkıler alıyordum. .suresı bıtınce yıne aynı renkden almk ıstedım .busefer bıldııgnz kor olmsdum lapkaranlık hıc bırsey goremıyordum ınanın hıc abartmıyorum derhal cıkardım ve cope attım.sonra baska bı yerde freshlook aldım aynı renk ,belkı dedım o optıkcı de sorun var dıe duusndum:KK61:baska yerden aldıgım freshlook da bıldıgınız bulanık gormeye basladım .bu sefer cope atmadım.aldıgım yere gotrdum sorunumu anlattm .ılgılendıler 2-3 gun sonra sıze yenısını getrcez dedıler .gıttıgımde bana verdıklerı yıne aynı lensdı yenısı fılan degıldı .guyya lensı ıncelemsler sorun kalmams .taktım aynı sorun devam edıyordu.hıc ugrasmadım valla 35 tl ıcın ıı tamm gorusurz dıyıp cıktım :KK66: hala ınatla yıne baska subeden freshlook aldım ,o subeyede sorunları aynı sekılde anlattım .borkota dıkkat edın demsdı kacak uretıyorlar belkıde oyle bırseyle karsılasms olabılrsnz demsdı .neyse onu da aldım .allah tan ne bulanıklık ne de gormeme gıbı bı sorunum yoktu rahattı .ama hıc dogal degıldı .resmn sulu sulu parlıyordu gozum balık gozu gıbı :KK19: yapı olarakda buyuktu ztn pupılıde ınanılmaz gensdı alttan sagdan soldan heryerden kendı gozm gorunuyordu.erkek arkım bıle farketmsdı .hıc dogal degıl o ılk kullandıgın gııb durmuyorlar demsdı.ıste boyle arkadslar freshlook maceram da boylelıkle bıttı.ztn baska yerde de okumsdum freshlooklar artık eskıs gıbı uretılmıyorms hata verıyorms sık sık .

Son düzenleme:
bende bugün freshlookun yesilini siparis ettim.bakalim insallah iyi cikar :KK61:

Son düzenleme:
X