freshlook kahverengi yada honey rengi

gxuxbxuxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
409
1
arkadaşlar aranızda freshlook kahverengi yada honey yani bal rengi kullanan varmı.resim eklerseniz sevinirim.aslında gözüm kahverengi.ben yeşil düşünüyordum.ama bu ara bu iki rengede kafayı taktım.bal rengi çok turuncu gibi duruyor lens sitelerinden baktığım kadarıyla.yardımınızı istiyorum

canım pure hazelim vardı.güzel gerçekten ama sıkıldım.1 senedir onu kullanıyordum.hatta sana fotosunu göstermiştim.

evet cnm bana foto göstermiştin birkere ama hangi renk olduğunu unutmuşum
bişr zamanlar bende pure hazal düşünüyordum ozaman göstermiştin
cnm rainbowun hazalı filan var
onu denesen ?

rainbowun dokusu kalın diyorlar.ben kalın lens kullandığımda hep problem yaşıyorum.galiba freshlook honeyi alcam.nette birinde gördüm hoşuma gitti.ama onun kendi gözü açık kahve.benimki koyu kahve belli olmazsa şeffaf niyetine takarım.

canım olurmu
rainbow çokince bir lens
giallosunu kullandım ben
ve dokusu freshlooka göre bin kat doğal
sadece pupil boşluğu biraz geniş
ama fantasty line serisinin hazalını alırsan bu serinin pupili daha düzgün ve hareli
kalın bir lens değil kesinlikle
bizzat kendim kullandım

benim gözlerimin de ana rengi ela-nefti yeşil arası bişey.
ama bazen değişiklik istiyorum.
cok acık bal rengi,içinde sarılıklar bulunduran bir rens istiyorum önerisi olan var mıı?

Gözlerim koyu kahve..
Bundan bir kac ay önce freshlookun honey rengini deneme gafletinde bulundum
Kesinlikle tavsiye etmiyorum..
Cok yapay ve yakindan öcü gibi görünüyordu gözlerim..
Kullanmadan attim
Ayrica freshlookun lensleri nedense bende bas agrisi yapiyor.. Normal mi bilmem..

freshlook un honeyini hic begenenini duymadim. acaip yapyiormus gözleri. ama pure hazel harikaymis, spiaris verdim cok dogal duruyor resimlerde

evet pure hazel güzel ben kullandım hatta foruma resim de koymuştum.yeşil aldım doğruyu söylemek gerekirse umduğum gibi çıkmadı.pure hazel den sonra çok donuk geldi bana.şimdi de gri aldım.pazartesi gelecek inşallah.

slm arkadaşlar
ben freshlookun hareli grisini aldım
gözlerim koyu kahve
çok güzel duruo mavi yeşil ela arası bişe:)
ve çok doğal duruyo ne renk makyaj yaparsan ve giyersen o renge bürünüyo
bnde pure hazel almaı düşnüodum gözlerim koyu olduu için belli olmaz dediler
gri lenslerimle çok mutluyumm gözleri koyu kahve olanlara tavsiye ediorumm şiddetle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…