Blv II erkek parfümü gibi mi kokuyor? Bir yaşıma daha girdim :Oİnternetten sipariş ettiğim Bvlgari blv ll geldi.
Hayal kırıklığına uğradım, erkek parfümü gibi kokuyor resmen.
Ayrıca kokusu hiç de fresh ve hafif değil.
Blv II erkek parfümü gibi mi kokuyor? Bir yaşıma daha girdim :O
Blv II benm kokladığım en güzel çiçek ve pudra kokusudur.. Sıcak bi kokudur ve bana aşırı masum gelir. Bana biraz denizi anımsatıyor.
Bence o parfüme 2.bir şansı verin çünkü bunu hak ediyor.
Bargello veya D&P den alabilirsinArkadaslar ben açık alıyorum parfüm bu dediklerinizi açıktan alacağım bir yer var mı?
çok ilginç gerçekten.. Bende hiç çiçek kokusu sevmem tek sevdiğim bvlgari blv ıı ve yves rocher tendre jasmindirSiz böyle deyince şimdi tekrar sıktım ama yok, bana kokusu hiç güzel gelmiyor.
Vardır bence gidip bir sor canım hem orda deneme imkanıda bulursun..Moschino funny var mıdır acaba dp veya bargelloda?
Tesekkur ederim insallah vardırVardır bence gidip bir sor canım hem orda deneme imkanıda bulursun..
Bi site var ordan içeriğine bakıp o içeriğe sahip kokular arayabilirsin yada yorumlarda hangi parfümlere benzediği yazıyorlar bazen ama ingilizceBenim için fresh koku kriterini karşılayan parfüm; 3-4 yıl önce Avonun ürettiği ''Summer White'' isimli parfümdü. Kalıcı değildi ama kokusuna bayılıyordum.
Aslında ben ona benzer bir koku arıyorum ama bulamıyorum
Hangi site acaba??Bi site var ordan içeriğine bakıp o içeriğe sahip kokular arayabilirsin yada yorumlarda hangi parfümlere benzediği yazıyorlar bazen ama ingilizce
İngilizcen varsa fragrantica'ya bak orda her parfüm hakkında detaylı yorumlar ve notalarlyla ilgili bilgiler mevcutHangi site acaba??
Fragrantica.com olması lazım inglizce bir siteHangi site acaba??
Givenchy Dahlia Noir L'Eau versiyonunu denemenizi öneririm. Çok güzel fresh bir koku bende yeni aldım çok beğendim.Teşekkürler önerdiğiniz siteye baktım.
Benzer koku olarak GAP heaven yazmışlar, bakalım deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?