• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fresh Parfüm Önerileri

İnternetten sipariş ettiğim Bvlgari blv ll geldi.
Hayal kırıklığına uğradım, erkek parfümü gibi kokuyor resmen.
Ayrıca kokusu hiç de fresh ve hafif değil.
Blv II erkek parfümü gibi mi kokuyor? Bir yaşıma daha girdim :O
Blv II benm kokladığım en güzel çiçek ve pudra kokusudur.. Sıcak bi kokudur ve bana aşırı masum gelir. Bana biraz denizi anımsatıyor.
Bence o parfüme 2.bir şansı verin çünkü bunu hak ediyor.

Şu moschino funny'i ben bu yaz çok merak etmiştim cesaret edip deneyemedim ama kışın belki denerim stoktaki parfümlerimi bitirdiğim zaman

Blv II erkek parfümü gibi mi kokuyor? Bir yaşıma daha girdim :O
Blv II benm kokladığım en güzel çiçek ve pudra kokusudur.. Sıcak bi kokudur ve bana aşırı masum gelir. Bana biraz denizi anımsatıyor.
Bence o parfüme 2.bir şansı verin çünkü bunu hak ediyor.

Siz böyle deyince şimdi tekrar sıktım ama yok, bana kokusu hiç güzel gelmiyor.

Benim için fresh koku kriterini karşılayan parfüm; 3-4 yıl önce Avonun ürettiği ''Summer White'' isimli parfümdü. Kalıcı değildi ama kokusuna bayılıyordum.

Aslında ben ona benzer bir koku arıyorum ama bulamıyorum
:KK43:

Benim için fresh koku kriterini karşılayan parfüm; 3-4 yıl önce Avonun ürettiği ''Summer White'' isimli parfümdü. Kalıcı değildi ama kokusuna bayılıyordum.

Aslında ben ona benzer bir koku arıyorum ama bulamıyorum
:KK43:
Bi site var ordan içeriğine bakıp o içeriğe sahip kokular arayabilirsin yada yorumlarda hangi parfümlere benzediği yazıyorlar bazen ama ingilizce

Teşekkürler önerdiğiniz siteye baktım.
Benzer koku olarak GAP heaven yazmışlar, bakalım deneyeceğim.

Jlo- glow (çiçek- sabun çok çok severim), armani acqua di gio (okyanus kokusu gibi fresh hafif limonumsu istiyosan özellikle bu), kenzo summer (yine sabunumsu diye biliyorum.)

GAP Heaven aldım, denedim ve onu da beğenmedim.

Ama bugün ''Tresor in love'' denedim ve kokusuna bayıldım. Fresh kategorisine girmez ama öyle hafif hoş bir kokusu var ki hafif kokulardan hoşlanan bayanlara kesinlikle öneririm.

Ralp lauren ralp, romance..
Tommy girl
Gucci envy me

Aklima geldikce yazarim..

Back