• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fresh Parfüm Önerileri

advers

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
3.003
3.391
333
KK bayanları; bana yaz aylarında kullanılabilecek fresh, asla baharat kokusu içermeyen hatta deterjanımsı kokan parfüm önerileriniz neler?

Ben yaz aylarında Davidoff Cool Water kullanıyorum, gerçekten adı gibi yani su gibi bir ferahlık veren kokusu var diyebilirim çok fresh :8:

Bvlgari Omnia Crystalline Edt , Tommy Girl (bu sabunumsudur), Clinique Happy.

Açık parfüm kullanacak olursan da Armani Night çok ferahtır. Orijinali ne yazık ki üretilmiyor.

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Yaptığım araştırmalar sonucu 6 parfüm öne çıktı, henüz hiçbirini kokusuna bakmış değilim de öneriler sonucu denemek istediklerim;

-Ralph Lauren Ralph
-Light Blue
-Cool Water
-Bvlgari Blv
-Lancome Miracle
-Noa

Bunların birkaç tanesi kullanmış olanlar varsa hangisini önerirsiniz? (kalıcılık ve freshlik açısından)

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Yaptığım araştırmalar sonucu 6 parfüm öne çıktı, henüz hiçbirini kokusuna bakmış değilim de öneriler sonucu denemek istediklerim;

-Ralph Lauren Ralph
-Light Blue
-Cool Water
-Bvlgari Blv
-Lancome Miracle
-Noa

Bunların birkaç tanesi kullanmış olanlar varsa hangisini önerirsiniz? (kalıcılık ve freshlik açısından)

Canım bvlgari Blv dışındakilerin hepsini kullandım kesinlikle Ralph lauren ralph diyorum.

Kızlar merak ettiğim kokuları gidip denedim;
Noa: Bildiğimiz pudra kokusu ve oldukça kalıcı ama yaz için aradığım koku bu değilmiş. Ama kışın kesin kullanacağım Noa'yı.

Blue Light: Tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.Başlangıçta fresh bir koku geldi amma lakin sonrasında acımsı turunç kokusu mu desem bilemedim ama freshlikle alakası olmayan acı ve asidik bir kokuya dönüştü :KK43:

R.Lauren Ralp: Hoş hafif bir koku ama fresh değil de çiçekimsi-tatlımsı bir kokuya sahip.

Miracle: O da başlangıçta gerçekten deterjan gibi temizlik kokuyor ama sonrasında bu koku gidiyor.

Boynerde çalışan bayanın önerdiği bir parfümü daha kokladım;
M. Jacobs Honey; hafif hoş bir kokusu var cidden. Oldukça da kalıcı üstelik..

Hala istediğim kokuyu bulabilmiş değilim. 1v1y den sipariş ettiğim Bvlgari Blv-ll hala gelmedi ama sanırım o da aradığım koku değil..

bende parfümümü değiştirmek istiyorum. fresh ve kalıcılığı olan parfüm öneriniz var mı?

m i z u c o m :) Yasak mı bilmediğimden böyle yazdım :D
Ben oradan aldım yaklaşık 1.5 ay oluyor ...

Yasak değil. Daha geçen gün baktığımda stokta yoktu. Şimdi gelmiş mizuya.
Bunu bana arkadaşlarım önerdi. Çok güzel kokuyormuş.
Bir kadın yoldan geçerken bu kokuyu hissetmişler ve sormuşlar hemen.
O kadın da moschino funny demiş. O gün bu gündür anlatırlar bana.
Çok merak ettim. Nasıl bir koku ki? Tatlı mı fresh mi? Sonbahar kış için de uygun mu?
Denemeden almak risk olur mu?

Yasak değil. Daha geçen gün baktığımda stokta yoktu. Şimdi gelmiş mizuya.
Bunu bana arkadaşlarım önerdi. Çok güzel kokuyormuş.
Bir kadın yoldan geçerken bu kokuyu hissetmişler ve sormuşlar hemen.
O kadın da moschino funny demiş. O gün bu gündür anlatırlar bana.
Çok merak ettim. Nasıl bir koku ki? Tatlı mı fresh mi? Sonbahar kış için de uygun mu?
Denemeden almak risk olur mu?
Şu kadarını söyliyim..Ben o parfümü sıkıp ne zaman çıksam mutlaka çevirip soruyorlar...
Çok iç açıcı bi koku.
Nasıl tarif edeyim ki,
O kokuyu alırken gözlerini kapat okyanusta olduğunu hissediyorsun. Yaz için çok ideal ama kışın kokusunu daha net hissedebilirsin...
Tatlı değil , tatlı kokuları sevmedim hiç bana da gitmiyor zaten :D
Kesinlikle o riski alabilirsin ...Beğenmezsen bana yolla kargoyla ben öderim sana :D Ama ikinciye almak isteyeceğinden şüphem yok :)

İnternetten sipariş ettiğim Bvlgari blv ll geldi.
Hayal kırıklığına uğradım, erkek parfümü gibi kokuyor resmen.
Ayrıca kokusu hiç de fresh ve hafif değil.

Back